Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele şase zile de înscriere la Gala Persoanelor cu Dizabilităţi

0

Au mai rămas 6 zile până la închiderea perioadei de înscriere pentru cele cinci categorii din competiția Galei Persoanelor cu Dizabilități.

Angajatorii abilității

Este adresată companiilor sau instituțiilor care au angajat persoane cu dizabilități și/sau s-au implicat în incluziunea lor pe piața muncii. Această categorie are ca scop încurajarea inițiativelor de angajare a persoanelor cu dizabilități pe piața liberă a muncii, dar nu numai.

Porți deschise

Se adresează companiilor sau instituțiilor care și-au accesibilizat sediile sau au adaptat locurile de muncă pentru persoanele cu dizabilități. Pot candida la această categorie organizații publice sau private care s-au implicat în facilitarea mișcării persoanelor cu dizabilități în spații publice, a transportului public, a accesului la clădiri publice.

Vezi criterii și înscrie-te!

Promovează abilitatea

Pentru comunicatorii care au promovat subiecte pentru conștientizarea problemelor, nevoilor și potențialului pe care le au persoanele cu dizabilități în societate; care au promovat persoane-model din această categorie sau care au realizat o platformă de comunicare sau o campanie pentru respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și/sau pentru a se adresa nevoilor acestora.

Vezi criterii și înscrie-te!

Oameni cu desăvârșire

Se pot înscrie persoanele cu dizabilități ale căror realizări în educație și școală au dat la o parte barierele impuse de societate și au schimbat mentalități despre dizabilitate. Aceste persoane pot deveni, prin realizările lor, un model de urmat pentru ceilalți.

Școala tuturor abilităților

Este adresată unităților de învățământ de masă care au integrat persoane cu dizabilități și care au proiecte de integrare a copiilor sau tinerilor cu dizabilități în sistemul de învățământ de masă.

Vezi criterii și înscrie-te!

Organizat de:

Alături de: Fundația Vodafone, Dedeman

Coproducător: TVR1
Finanțat de: CEE-Trust
Susținut de: Special Olympics România, Media Image, Sovis Print, NouMax, Banca Transilvania, BCR, EximBank, Fundația Valvis, Murfatlar, Hellenic Coca Cola, Pozitiv Film.
Parteneri media: Radio Guerrilla, Adevărul, Click!, Click! pentru femei, Click! Sănătate, OK Magazine, Tango, Gazeta Sporturilor, Kamikaze, 24 FUN, IGLOO, Cariere, HRManager, Oops Media.
Parteneri online: Hotnews.ro, SmartWoman.ro, BestJobs.ro, PromoAfaceri.ro, Romaniapozitiva.ro, Money.ro, B365.ro, CSRMedia.ro, StartEvo.ro, TOTB.ro, Spectacular, CodPress.

Mulțumim prietenilor: Cătălin Ștefănescu, Diana Pascal, Aurel Badea, Dana Moraru, Liana Damian, Gina Stroian, Maria Drăghici, Electric Brother, Nor Zeatic, Laura Sgârcitu, Gabi Molotov & Molotov Cocktail, Christina Costa, Lucia, Roxana Bursuc, Diana Mihai, Bogdan Stănișor, Cosmin Dumitru, Răzvan Popescu, Școala de role AMB, ARIOT, Marta și Anca Bănescu, Bogdan Teodor Olteanu, Elena Petrica, Șerban Țigănaș, Mugur Ciumăgeanu, Simona Tache, Oana Brătilă, Daniela Tontsch, Cristinel Capus, Valentina, Dan Bratu, Șerban Nicolescu, Dani Matei, Dorina și Vlad Stamate, Ortansa Moraru și prietenii de la Arto.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.