Tzitzi-Poc, programul de educație emoțională pentru copii prin teatru, își mută activitatea in mediul on-line și le oferă părinților și copiilor o serie de ateliere de joacă interactive

0

Tzitzi-Poc, programul de educație emoțională pentru copii prin teatru, își mută activitatea in mediul on-line și le oferă părinților și copiilor o serie de ateliere de joacă interactive pentru a petrece frumos și cu rost luna martie în care cei mici stau acasă. Cele două personaje îndrăgite, Tzitzi și Poc, își dau întâlnire cu copiii din întreaga țară pe aplicația zoom.us, începând cu data de 18 martie.

Pentru că ne dorim să fim alături de oamenii aflați în prima linie în lupta cu virusul COVID-19, copiii celor care lucrează în spitalele care tratează cazurile de infectare cu acest virus și la SMURD vor avea acces gratuit la toate atelierele Tzitzi-Poc.

#sicedacastamacasa  #tzitzipoconline

Atelierele de joacă vor fi organizate în mediul on-line de UPlay, în colaborare cu Tzitzi-Poc, în perioada 18-31 martie 2020 și sunt destinate copiilor între 3 și 10 ani, adaptate vârstei. Fiecare atelier va fi interactiv (personajele Tzitzi și Poc vor fi live în fiecare atelier pentru a interacționa și a răspunde întrebărilor copiilor), va avea o durată de o oră și își propune să fie o alternativă a petrecerii timpului acasă într-un mod distractiv.

Astfel, copiii vor avea la dispoziție Atelierul Poveștilor, în care vor învăța să creeze povești, personaje nemaivăzute și le vor da viață pe loc, dar și Atelierul de Igienă, în care vor descoperi cât de amuzant poate fi să te speli corect pe mâini sau de ce bacteriile nu sunt prietene cu săpunul. Pentru că mișcarea este foarte importantă, chiar și când stăm acasă, am creat și Atelierul Joaca de-a vacanța, o întâlnire care te trimite direct cu gândul la vacanță, în care inventăm jocuri pe care le vom juca cu toții și Atelierul Sport @ Home – un program zilnic de mișcare pe care copiii îl pot face împreună cu Tzitzi și Poc.

Accesul la atelierele on-line se face pe bază de bilet, iar prețul pentru a participa la un atelier este de 20 de lei.Biletele pot fi achiziționate on-line din rețeaua www.eventbook.ro, de aici. După achiziție, părinții vor primi toate informațiile de logare și utilizare a platformei zoom.us, pentru a accesa atelierele selectate. Angajații spitalelor care preiau cazurile de pacienți cu COVID 19 din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța, cât și angajații SMURD vor primi un cod special prin care copiii lor vor avea acces gratuit la toate atelierele.

E o perioadă sensibilă pentru toți. Noi ne dorim să ne rămâneți alături și îi invităm pe cei mici să ne urmărească toate activitățile INTERACTIVE, pline de învățături și distracție pe care le-am pregătit pentru ei, prin intermediul aplicatiei zoom.us, unde ne putem vedea cu toții. Acum, că purtăm cu toții aceiași papuci, este de datoria noastră să ne susținem și să avem grijă unii de ceilalți, respectându-ne totodată propria sănătate. Ne-am gândit și la părinții care luptă pentru noi în sistemul medical și nu pot fi acasă cu cei mici și vrem să îi susținem în modul nostru, oferindu-le acces gratuit la atelierele on-line. Pe lângă a le fi aproape copiilor, ne dorim să îi susținem în continuare pe artiștii independenți și să ne asigurăm că Tzitzi-Poc va trece cu bine peste această perioadă. Și voi ne puteți susține în drumul nostru către sufletele voastre și ale copiilor voștri, achiziționând bilete la activitățile anunțate, de pe platforma www.eventbook.ro.”, spune Psiholog Mirona Păun, fondatoarea Tzitzi-Poc.

Tzitzi-Poc este un program de educație emoțională pentru copii, prin teatru și psihologie, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, ce-și propune să creeze cadrul potrivit pentru ca cei mici să învețe să identifice, să-și exprime și să-și gestioneze emoțiile într-o manieră sănătoasă. Programul a fost premiat pentru ideea cu cel mai mare impact în societate.

Programul atelierelor on-line:

18 Martie, 11:00 Atelierul Poveștilor

19 Martie, 11:00 Atelierul de Igienă

21 Martie, 11:00 Atelierul Poveștilor

22 Martie, 11:00 Atelierul de Igienă24 Martie, 11:00 Joaca de-a vacanța

26 Martie, 11:00 Sport @ Home

28 Martie, 11:00 Joaca de-a vacanța

29 Martie, 11:00 Sport @ Home

31 Martie, 11:00 Atelier de confecționat jucării

Facebook Tzitzi Poc / Instagram Tzitzi-Poc

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.