Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tu ce voiai sa devii cand erai mic? Kiboko te provoaca sa iti spui povestea!

0

 “Provocarea celor 2013 povesti: despre ce voiam sa fiu cand o sa fiu mare si ce sunt acum”, proiect lansat de Kiboko Workshops, isi propune adune peste 2000 de povesti de la oameni cat mai diferiti despre visurile din copilarie, cum s-au implinit sau cum au influentat ceea ce fac acum.

Kiboko este o comunitate care promoveaza educatia non-formala si doreste sa ofere copiilor un spatiu unde se pot dezvolta, precum si sprijinul si resursele de care au nevoie pentru a deveni adulti extraordinari, care nu se abat din drumul lor. Calatoria spre a deveni om mare incepe cu sustinerea adultilor si curajul pe care cei mici il pot capata citind aceste povesti.

Totul a pornit tocmai din dorinta de a crea ceva care sa serveasca drept inspiratie pentru copii si generatiile viitoare, dar si pentru cei mari care au nevoie de putin curaj spre a-si urma visurile si, de ce nu, spre a-si crea altele noi. ‘Provocarea celor 2013 povesti’ este despre crearea unor modele de viata, dar si despre descoperirea a ce s-a intamplat cu dorintele copilariei, cum s-au adeverit sau cum au influentat adultul de acum.

Povestile sunt publicate pe site-ul www.kiboko.ro, iar proiectul se va concretiza intr-o carte care va compila toate povestirile si care va fi publicata in format electronic si fizic la inceputul anului urmator, fiind un proiect non-profit.

Persoanele care vor contribui cu istorisirile lor vor avea ocazia sa primeasca in premiera volumul cu toate povestile, in format PDF, cu o luna inainte de lansarea oficiala.

Cititi povestile adunate pana acum pe www.kiboko.ro si trimiteti istorisirile voastre la una dintre adresele de e-mail: monica@thebeards.co sau claudiu@thebeards.co. Puteti sa scrieti oricat doriti: un paragraf sau doua pagini, in functie de inspiratie si de cat de multe doriti sa impartasiti. Fiti exemplul prichindeilor visatori de astazi si al adultilor de succes de maine!
Kiboko_Logo

 

 

 

Kiboko este comunitatea care isi doreste sa ajute la formarea unei generatii de copii pentru care cuvintele “Nu pot face asta” nu exista. Nu ne dorim sa educam copiii, vrem sa-i indrumam! Misiunea noastra este aceea de a crea prin workshop-urile organizate de noi un spatiu in care cei mici isi pot dezvolta abilitatile in ritmul lor, ghidandu-i si ajutandu-i sa mearga in directia corecta, in acelasi timp oferindu-le idei si oportunitati de a-si explora si depasi limitele.

Mai multe puteti afla accesand site-ul nostru www.kiboko.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/kiboko.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.