Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinutul Maratonului Olteniei isi „deschide granitele” pentru iubitorii de sport la editia 7 a evenimentului

0

Ajuns la editia a-7-a, Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, celebreaza anul acesta comunitatea puternica de sportivi si fapte bune construita in editiile anterioare, prin inaugurarea Tinutului Maratonului. Gandit cu identitatea specifica unei tari reale, tinutul si-a format o cultura proprie, traditii si istorie, care pot fi urmarite pe noua platforma online a maratonului.

Ramnicu Valcea devine astfel capitala Tinutului, in timp ce pasionatii de sport in aer liber sunt invitati sa se alature evenimentului, in calitate de cetateni. Aplicatiile pentru viza in Tinut continua pe www.maratonulolteniei.ro, pentru cele cinci probe de concurs deja consacrate:

  • Cursa MTB Cross Country, cu doua variante de traseu: scurt, de 33 km si lung, de 51 km. (sambata, 31 august, start Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea);
  • Cursa Trail Run, cu trei variante de traseu: crosul de 10,5 km, semimaratonul de 21,5 km si maratonul de 42 km (duminica, 1 septembrie, start Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea).

Dupa obtinerea vizei pentru a participa la probele favorite, participantii sunt asteptati la linia de start alaturi de sustinatori si cei dragi. Tinutul Maratonului pregateste o multime de suprize cetatenilor sai (concurenti, vizitatori, localnici si voluntari).

„Maratonul Olteniei, cea mai frumoasa traditie a noastra pe plan local, a ajuns anul acesta la cea de-a 7-a editie. Cresterea de peste 320% a numarului de participanti (fata de prima editie) si implicit a valorii donatiilor, de la 1.650 euro in 2013 la 19.000 euro in 2018, marcheaza trecerea de la un eveniment sportiv la o comunitate puternica, consolidata in Tinutul Maratonului. Sunt foarte mandru ca fac parte din ea si abia astept sa particip si la editia de anul acesta”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.

Activitatea Tinutului Maratonului poate fi urmarita pe pagina de Facebook pentru a afla in timp real noutati despre eveniment, sfaturi de pregatire si experiente din anii anteriori. Pentru mai multe detalii despre inscrieri, taxe de participare, metode de plata sau trasee, accesati constitutia Tinutului Maratonului (regulamentul concursului).

Despre Grupul CEZ in Romania

Grupul CEZ in Romania este reprezentat prin 8 companii – Distributie Energie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia SA.

Dupa procesul de separare a activitatilor (unbundling) incheiat cu succes in anul 2017, Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei, dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,3 milioane de clienti.

Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012.

Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resita in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.