Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinerii de la “Proactivi pentru Gârcini” vă invită la o expoziție photovoice

0

Tinerii de la “Proactivi pentru Gârcini” vă invită la Expoziția Photovoice:
„9000 de suflete, un singur scop: Dorința noastră de mai bine!”

Vineri, 27 mai | ora 13:00 | Str. Barajului. nr.49, Săcele (în curtea Școlii Gimnaziale nr. 5)

Expozitia Photovoice- Garcini.

La câteva luni de la debutul proiectului „Proactivi pentru Gârcini”, tinerii din echipă au pregătit un prim eveniment pentru comunitate: Expoziția Photovoice „9000 de suflete, un singur scop: dorința noastră de mai bine!”.

În cadrul expoziției se vor regăsi fotografii realizate de elevi și voluntari în urma vizitelor în cartierul Gârcini. Fotografiile surprind realitățile zonei și sunt însoțite de mesaje reprezentative, prin care se atrage atenția asupra problemelor din cartier și se apelează la acțiune din partea localnicilor și a autorităților. În același timp, întreaga echipă este dornică să participe la implementarea soluțiilor în parteneriat cu instituțiile din municipiul Săcele.

Așadar, elevi, părinți, profesori, lideri locali, consilieri, reprezentanți ai autorităților și ONG-urilor locale, precum și cetățeni din Săcele, sunt invitați să descopere prin fotografii și din discuțiile cu tinerii, o parte semnificativă a cartierului Gârcini! Iar începând cu ora 13:30 este pregătită și o scurtă „expediție” în cartier.
Mai multe detalii: www.garcini.ro și www.facebook.com/ProactivipentruGarcini/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.