Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timişoara: Începe vânzarea biletelor pentru Festivalul PLAI. Abonamentul este accesibil, iar programul va fi surprinzător

0

Organizatorii Festivalului PLAI, echipa de voluntari a Centrului Cultural PLAI din Timişoara, au anunţat că de astăzi, 15 mai, şi până în 15 iunie 2017, se pot cumpăra abonamente pentru toate cele trei zile de festival, la preţul de 58 de lei. Valoarea abonamentului în perioada early bird este mai mică decât preţul biletului pentru o zi, disponibil în septembrie, când va avea loc festivalul, în perioada 8-10 septembrie.

PLAI early bird

Abonamentul asigură accesul la toate evenimentele dedicate publicului. Pentru preţul de doar 58 de lei, cumpărătorii au acces la toată experienţa PLAI: 6 concerte world music, 2 seri de after-party, 3 spectacole de teatru, peste 200 de workshop-uri și ateliere, proiecţii de filme, expoziţii, foodcourt şi toată diversitatea de activităţi şi distracţie pe care PLAI le oferă în fiecare an.

Surpriza ediţiei va fi oferită de componenta arhitectură care va redefini formatul PLAI: publicul va avea parte de experienţe noi, va putea admira sculpturi care vor transforma tărâmul PLAI în cea mai dorită locaţie de weekend în septembrie.

Anul acesta vom surprinde publicul cu un alt tip de amenajare a festivalului PLAI. Timişoara va fi din nou un deschizător de drumuri în organizarea de evenimente. În septembrie vom surprinde publicul cu un format nou şi diferit de ceea a cunoscut până acum. Instalaţiile pe care le pregătim vor creşte dorinţa celor prezenţi de a rămâne în locaţie ca să se poată bucura de tot programul PLAI”, a spus Diana Giurea, arhitect responsabil de amenajarea provizorie de pe durata festivalului.

Organizatorii mai spun că tot pentru prima dată în România, la Timişoara va fi prezent unul dintre cele mai performante teatre din Europa, cu spectacole interactive, foarte îndrăgite de public.

Suntem încântaţi că am ajuns în acest moment al organizării, cel în care anunţăm deschiderea fictivă a casei de bilete pentru PLAI. Ediţia din acest an este conturată, vom avea foarte multe lucruri noi de comunicat şi de arătat. Anul acesta PLAI va veni cu multe surprize şi experienţe noi, pe care ni le-au inspirat proiecte similare din Europa şi din lume, care sunt foarte apreciate de public. Pentru ca oricine să poată spune #plaiepersonal, anunţăm de astăzi o lună de early bird, cu un preţ foarte mic pentru abonament. Este invitaţia noastră pentru tineri, pentru familii, pentru publicul fidel, pentru cei care cunosc PLAI, dar şi pentru cei care sunt curioşi să trăiască emoţiile festivalului pentru că au auzit de la alţii cât de fain e”, a declarat Deea Rădulescu.

Abonamentele se pot cumpăra prin Eventim, librăriile Cărtureşti sau AMBASADA. Mai multe detalii găsiţi şi pe www.PLAI.ro, unde sunt anunţate şi preţurile valabile după 15 iunie.

Festivalul PLAI este organizat anul acesta în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Timişoara. Sponsorii anunţaţi pentru ediţia aceasta sunt Kathrein România, Draexlmaier şi TRW.

experiente_PLAI PLAI_2016_tineri PLAI_music_2016

PLAI, foarte pe scurt:

– cel mai mare festival de “world music” din Europa organizat 100% de către voluntari

– primul festival din România ajuns în finala European Festival Awards şi finalist în 3 ani

– câştigător al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008 (cel mai bun proiect

multicultural din România; premiu înmânat de către Hans-Gert Pottering şi Angela Merkel)

-câştigător al premiului 1 al Galei Societăţii Civile 2009 la secţiunea Artă şi Cultură.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.