Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Theory of Mind și-a lansat noul clip – Brown Eyes – dedicat celor care iubesc, au iubit sau au de gând să se îndrăgostească

0

Theory of Mind (TOM) și-a lansat cel mai proaspăt clip, la una dintre cele mai bune piese ale trupei – Brown Eyes —> http://youtu.be/zx2t_EN2d3s

„Este o piesă pe care o dedicăm tuturor celor care au iubit, iubesc sau au de gând să se îndrăgostească”, spune Vladimir Bosânceanu, vocalul trupei și compozitorul pieselor TOM.

TOM

Videoclipul este realizat în Anglia, de Eduard Micu, un regizor român stabilit acolo, iar cele 2 personaje din poveste sunt 2 actori, prieteni ai acestuia.

Brown Eyes face parte de pe primul album ce poartă numele trupei, lansat în noiembrie 2013. Brown Eyes este, de altfel, piesa cu care băieții s-au lansat în muzică, piesa intrând, la vremea respectivă, în playlistul Radio Guerrilla.

Despre cei 4 TOM, Adrian Despot spune că „nu mă așteptam să aud vreodată în Romania o trupă care sa aibă o asemenea abordare stilistică”.

Theory of Mind lucrează, în acest moment, la cel de-al doilea album.

Theory of Mind, înființată în luna februarie 2013 la Cluj, înseamnă Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziţii), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) şi Tudor Bilt (tobe). 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.