Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis

0

Evenimentul Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis vă provoacă să participați la patru zile intense de discuții, lecții și expunere cu vânzare, în contextul meșteșugului și a interesului pentru tradiție și comunitate.

Afis eveniment

În perioada 19-22 noiembrie vom aduce sub acoperișul Bastionului Croitorilor din Cluj-Napoca manageri de afaceri sociale, artiști, designeri, meșteșugari și specialiști în marketing cu scopul de a ne îmbogăți cunoștințele în materie de promovare a produselor tradiționale și artizanale.

O figură publică rareori are nevoie de prezentare. Cu toate acestea, Adela Pârvu ne oferă ocazia să o cunoaștem și în alte culori decât cele obișnuite. Membru al echipei emisiunii Visuri la cheie, Adela ne va fi alături vineri, 20 noiembrie pentru a susține responsabilitatea socială și pentru a ne povesti cum ne putem promova produsele prin intermediul unui articol bine scris.

Pentru copiii puși pe șotii și dornici de aventură, am pregătit sesiuni de povești cu ajutorul librăriei Bookstory din Cluj-Napoca. Rodica Tulbure și Sandu Barbu vor rosti formule magice sâmbătă, în intervalul orar 15:00-16:00. Duminică va fi porție dublă de povești, de la ora 12:00 și de la ora 15:00, ornată cu ciocolată caldă și turtă dulce.

În zilele de 21 și 22 noiembrie vă așteptăm să vă faceți rezerva de energie și cadouri în cadrul expoziției cu vânzare de sezon. Evenimentul este cu intrare liberă, în intervalul orar 10:00-18:00.

Vă așteptăm!

Pentru mai mult detalii, puteți accesa pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1506354739662476/
Textilia este o Structură de Economie Socială care-și desfășoară activitatea în localitatea Sic din Cluj-Napoca Proiectul “Punți comunitare” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.