Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tedi strigă tare: ”Start la mișcare!”

0

Demarată în decembrie 2017 printr-un spot TV care o are în centrul acțiunii pe cunoscuta handbalistă Cristina Neagu, campania ”Start la mișcare cu Tedi” continuă să transmită copiilor mesajul de a face sport și mișcare, adresându-se acestora și în cadrul unor vizite desfășurate în școli din țară. Astfel, elevi din Giurgiu, Ploiești, Vatra Dornei și Vălenii de Munte vor afla informații interesante și utile despre importanța mișcării. Nu în ultimul rând, vor pune și în practică cele însușite într-un mod care le va face acestora mare plăcere: în pași de dans. Mentor și antrenor le este cunoscutul dansator Mihai Petre.

Pe 21 mai, la Şcoala Gimnazială „Ing. Gheorghe Pănculescu” din Vălenii de Munte, se va organiza o acțiune mai amplă care va reuni mai multe sporturi: meciuri de handbal, dans și mișcare se vor desfășura în prezența Cristinei Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015, 2016 și ambasadorul programului, a lui Mihai Petre, profesorul de dans și mișcare pentru cei mici, a îndrăgitei gimnaste, campioană olimpică, Cătălina Ponor și a lui Carmen Brumă, prezentator de televiziune.

 Tedi știe că pentru cei mici mișcarea este importantă. Astfel, pentru a-și pune în aplicare demersul său de a încuraja și stimula copiii să facă mișcare, Tedi a efectuat deja prima sa vizită în una dintre școli, la Giurgiu. Nu singur, ci însoțit de Mihai Petre, cunoscutul dansator și antrenor de dans. 90 de copii din clasele a III-a și a IV-a de la Şcoala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu”, au învățat coregrafia prezentată de Mihai Petre, iar la final au reușit un flash-mob impresionant.

”Știu că cei mici sunt foarte receptivi la orice informație nouă, iar atunci când ”noul” le este prezentat și sub formă de joc, șansele să le câștigi atenția sunt foarte mari. Exact asta am făcut la Giurgiu și la fel voi continua și în celelalte școli la care voi merge. Totul pentru un singur scop: acela de a-i face să înțeleagă cât de importantă este mișcarea și cât de plăcută devine pe ritmul muzicii. Atunci când Tedi mi-a propus să-i fiu alături în această campanie, mi-am dat seama că este o bună oportunitate de a da Start la mișcare prin dans”, a declarat Mihai Petre.

Până la finalul anului școlar 2017-2018, vor mai fi organizate vizite în școli din Ploiești, Vatra Dornei și Vălenii de Munte. Întâlnirile din școli vor continua și în următorul an școlar, iar pe perioada vacanței de vară Tedi va organiza întâlniri și se va implica în mai multe acțiuni sportive pentru copii.

”De mulți ani leader absolut pe piața băuturilor răcoritoare pentru copii, Tedi continuă să fie cel mai consumat suc și cea mai îndrăgită mascotă, dar şi un model de viață pentru cei mici. Deși mulți dintre copii se joacă și aleargă, statisticile arată tendința spre sedentarism, mișcarea fiind înlocuită cu joaca la computer sau tabletă și telefon. Tocmai de aceea, prin programul Start la mișcare, Tedi le explică celor mici cât de important este sportul pentru sănătatea lor”, a declarat Mihaela Greluș, Director de Marketing Maspex România.

”Mă bucur de fiecare dată când am ocazia să mă implic într-o campanie prin care pot transmite un mesaj legat de ce iubesc și știu cel mai bine să fac. Mi-ar plăcea ca toți copiii, dar și părinții lor, să știe cât de mult poate fi schimbată în bine viața lor prin sport. Sportul creează caractere, te învață să ai grijă de corpul tău și să-l antrenezi pentru viață. Te obișnuiești să înveți reguli pe care apoi să le respecți, te familiarizează cu rigoarea, iar asta îți va fi de un mare folos în orice situație. Prin sport, o să înveți cum e să câștigi și cum trebuie să-ți respecți adversarul pe care l-ai învins. Pentru că nu vei câștiga tot timpul și va trebui să înveți și să pierzi, cu demnitate. Start la mișcare!”, a declarant Cristina Neagu.

La evenimentul organizat pe 21 mai, la Vălenii de Munte, Tedi îi va aduce împreună pe Cristina Neagu, Mihai Petre, Cătălina Ponor și Carmen Brumă. La Şcoala Gimnazială „Ing. Gheorghe Pănculescu”, cei patru vor adresa împreună copiilor mesajul de a face cât mai multă mișcare.

 

Despre Maspex România

Cu o experienţă de 20 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex România este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate.

În prezent, Maspex România este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccinno şi sărăţele. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare – Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase – pastele Arnos; produse instant – La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate – Salatini, Salatini Junior, Rollini d’Oro; apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina.

Piaţa de desfacere pentru Maspex România este reprezentată atât de România, cât şi de principalele țări în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Moldova, Spania, Cipru, Germania, Serbia, Italia, Marea Britanie, Ţarile Arabe.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.