Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul Ion Creanga sustine Campania nationala „Artistii pentru artisti”

0

Teatrul Ion Creangă se alătură campaniei naționale „Artiștii pentru artiști”, un program realizat de UNITER, în colaborare cu instituții teatrale din București și din țară, cu scopul de a sensibiliza publicul în vederea strângerii de fonduri pentru artiști vârstnici.

Campania Artistii pentru Artisti

Aflată la cea de-a XVI-a ediție, campania se concretizează în luna martie – și nu numai, prin programarea de spectacole din repertoriul teatrelor partenere. Sumele obținute din vânzarea de bilete pentru reprezentațiile din cadrul programului, dar și donațiile oferite cu această ocazie alimentează Fondul de Solidaritate Teatrală, un fond special constituit pentru întrajutorarea artiștilor cu probleme de sănătate și existență.

În acest context, Teatrul Ion Creangă susține marți, 14 martie, ora 10.00, spectacolul „O poveste a porcului”, după Ion Creangă, în regia lui Mircea Cornișteanu. Cea mai recentă producție a Teatrului este un spectacol tonic, jucat cu energie și umor, care îmbină farmecul basmelor românești cu elemente contemporane. Reprezentația are loc la Teatrul Excelsior și este dedicată grupurilor organizate din școli și grădinițe, încasările fiind redirecționate către Fondul de Solidaritate Teatrală.

Anul acesta, campania se desfășoară cu sprijinul a 19 instituții de cultură din țară și 10 teatre din București, care au răspuns invitației UNITER de a promova solidaritate de breaslă.

Donațiile și sponsorizările pentru artiști se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286,  deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile pe site-ul UNITER:

http://www.uniter.ro/start-campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.