Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tazz by eMAG își extinde flota de livrare cu 100 de mașini Autonom

0

București, 18 noiembrie 2020 – Tazz by eMAG, platformă românească de livrări ultrarapide și Autonom, furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare, anunță încheierea unui parteneriat prin care restaurantele sunt sprijinite să își continue activitatea în contextul restricțiilor impuse de pandemia COVID-19. Parteneriatul constă în extinderea flotei auto de livrare a Tazz by eMAG cu 100 de autoturisme noi prin intermediul serviciului de închiriere auto pe termen mediu oferit de Autonom.

Urmărim permanent să ne îmbunătățim capacitatea de livrare, iar acest parteneriat va permite Tazz by eMAG să colaboreze cu mai multe restaurante locale și să extindă echipa de curieri astfel încât să fie și mai aproape de acest obiectiv”, a spus Alin Șerban, CEO Tazz by eMAG.

În urma procesului de extindere, flota Tazz by eMAG numără 2000 autovehicule și 1000 de biciclete si scutere. Serviciul Tazz by eMAG este disponibil în prezent în 20 de orașe din România. Curierii vor utiliza mașinile din noua flotă auto oferită de Autonom în București, Cluj și Timișoara. Prin intermediul Tazz by eMAG clienții beneficiază de mâncare gătită de la peste 2.000 de restaurante, alimente, bunuri de larg consum și produse disponibile în showroom-urile eMAG, livrate în maxim 60 de minute.

În contextul pandemiei, Tazz by eMAG a crescut cu 800% de la începutul acestui an. Compania trece în prezent printr-o perioadă de expansiune rapidă ce presupune investiții în dezvoltarea tehnologiei și a infrastructurii, extinderea echipei, precum și noi parteneriate cu restaurante și retaileri.

Suntem încântați să continuăm colaborarea cu Tazz by eMAG printr-un nou proiect și să punem în mișcare roțile business-ului românesc. De la apariția pandemiei de COVID-19, platformele de livrare au avut un rol fundamental în susținerea afacerilor locale mici: restaurante, cafenele și magazine, ajutându-le să-și deservească clienții în continuare, în ciuda circumstanțelor dificile. Cu cele 100 de mașini noi care au intrat în flota Tazz by eMAG, îi încurajăm pe români să sprijine în continuare brandurile locale și micii antreprenori, beneficiind de livrare rapidă a produselor preferate la domiciliu sau la birou”, a declarat Dan Ștefan, cofondator și coacționar al Autonom.

Cele două companii locale antreprenoriale, Tazz by eMAG și Autonom sunt parteneri încă din 2018 pentru soluțiile de mobilitate. De această dată Tazz by eMAG a ales soluția de închiriere auto pe termen mediu de la Autonom datorită flexibilității acesteia, potrivită cu nevoile companiei, și a riscurilor reduse.

***

Despre Tazz by eMAG

Tazz by eMAG este numele sub care, începând din luna aprilie 2020, a ales să comunice platforma EuCeMananc, care astfel și-a extins serviciile, de la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute. Noul brand este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. Serviciile oferite de Tazz by eMAG sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro.

Despre Autonom

Înființată în 2006, la Piatra Neamț, de către antreprenorii Marius și Dan Ștefan, Autonom este un furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare. Autonom operează o rețea națională unică de 44 de agenții cu sediul în 33 de orașe din România, Ungaria și Serbia. Grupul oferă un portofoliu diversificat de servicii atât pentru clienți corporate, cât și pentru clienți persoane fizice, incluzând închirieri de autoturisme pe termen scurt și mediu, leasing operațional, servicii de transferuri cu șofer, închiriere temporară de flote auto, gestionarea flotei, asistență rutieră, spălătorie auto, precum și închiriere de echipamente. În toate diviziile, Autonom are peste 500 de angajați și operează o flotă de peste 9.000 de mașini.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.