Tabara de pictura Hobby Art – editia de vara 2016

0

Iti doresti sa petreci o saptamana intr-o tabara ca in vremea copilariei? Este posibil sa te distrezi si sa pictezi in acelasi timp in Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti, unde, alaturi de alti pasionati de pictura vei petrece un timp de calitate evoluand si-n ale picturii sub indrumarea avizata a unui profesionist.

Tabara de pictura Hobby Art editia de vara 2016 in colaborare cu Deco-perete.ro are ca tema ”Peisajul si peisajul interior” si se adreseaza persoanelor care au mai fost in cel putin o tabara alaturi de noi dar si altor persoane care picteaza, in limita locurilor disponibile.

afis rr

Locatia si perioada: Costesti, in perioada 2- 10 iulie si Porumbacu de Sus in perioada 24 iulie – 1 august.

Ca de fiecare data, participantii Taberei de pictura Hobby Art beneficiaza de urmatoarele oportunitati:
– primele 3 persoane inscrise vor primi din partea noastra, in tabara, cate o panza pe sasiu, realizata in atelierul de confectionare rame tablouri la comanda Arbex Art Decor.
– discount de artist: 20% la toate inramarile de tablouri realizate in atelierul Arbex Art Decor .
– posibilitatea de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara care se organizeaza cu lucrari selectate de la participantii Taberei de pictura Hobby Art.

Specificul Taberei de pictura Hobby Art este pictura la sevalet sub indrumarea unui profesionist, sarcina de care se achita onorabil inca din 2009 acelasi Tudor Francu, artist plastic din Beius, apreciat de toti participantii nostri pentru profesionalismul si rabdarea sa.

Programul taberei este variat, pe langa cele 7 ore de pictura zilnic participantii beneficiaza si de activitati de timp liber energizante, relaxante sau distractive care pun accent si pe latura de stimulare a creativitatii.

Mai exista un loc liber, vezi detalii pe blogul dedicat taberei: https://tabarapictura.wordpress.com/2016/02/09/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-i-2016-costesti/

Tabara de pictura este un proiect Arbex Art Decor.
Parteneri media: Businesswoman.ro, Deco-perete.ro , Artout.ro, 4arte.ro, arta-inramarii.ro, Vreauarta.ro, Pont.ro

Despre Arbex Art Decor
Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.