Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sterilizarea cu laser dă tonul siguranței maxime

0

Realitatea zilei de azi dictează noi standarde de siguranță și de dezinfectare. Acum, mai mult decât oricând, pandemia ne obligă să fi riguroși. Stricți. Impecabili. Să nu facem rabat la igienizare. La detaliu.

La clinica Dr.Nassar, toate tratamentele stomatologice se desfășoară în deplină siguranță. ”Clinica noastra, cu profil chirurgical prin excelență, manageriază prin însăși specializarea sa, orice tratament în conditii de sterilitate absolută”, spune dr Nassar.Și cu atât mai mult în timpul acestei epidemii de Covid.

Aceste obiceiuri ar trebui să existe numai pe timp de pandemie?

Nicidecum. Este o obligație continuă și un angajament permanent față de pacienți. Dr. Nassar, specialist în chirurgie și implantologie declară: „ Lucram steril dintotdeauna, pentru prevenția contaminării cu hepatite, HIV și alti factori patogeni, așa încât, prevenția pentru contaminarea cu Covid-19 e de la sine înțeleasă și se realizează prin natura lucrurilor”.

Sunt soluțiile dezinfectante suficiente?

Nu și în cazul unităților medicale. Din cauza traficului mare de pacienți, procedurile de dezinfecție sunt aici mult mai riguroase. Pentru a-și desfășura activitatea în deplină siguranță, în clinica Dr. Nassar se efectuează zilnic următoarele proceduri:

– Folosirea lămpilor cu ultraviolete;

– Folosirea tehnologiilor pentru sterilizarea suprefețelor precum nebulizatorul;

– Utilizarea celor mai performante proceduri de sterililizare instrumentar, încăperi și suprafețe;

– Decontaminarea cu laser a pungilor parodontale și altor leziuni, etc;

– Sterilizarea cu laser a canalelor dentare și a plăgilor operatorii.

Să nu uităm de tratamente dentare!

Pentru a preîntâmpina complicațiile care pot degenera în boli grave, toate tratamentele trebuie să se desfășoare în condiții de maximă igienă. Motivul? Orice proces cronic dentar poate trimite microbi în tot corpul, iar un pacient cu afectare cardiacă poate degenera chiar în endocardită, din simple focare dentare netratate.

Ești în siguranță și la stomatolog. Vino cu încredere și tratează-ți problemele dentare.

Pentru informații sau programări accesează: www.drnassar.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.