Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start-upul Framey – fondat de românii Robert Preoteasa și Alexandru Iulian Florea a primit o investiție de 1 milion de dolari pentru a construi o aplicație pentru pasionații de călătorii

0

Start-upul fondat de românii Robert Preoteasa și Alexandru Iulian Florea a primit investiția de tip Seed de la ICE Capital din Dubai, cu susținerea fondului local JECO Capital

  • Framey construiește o aplicație pentru pasionații de călătorii, în care aceștia își pot găsi destinația de vis pornind de la fotografiile inspiraționale publicate de alți utilizatori
  • Proiectul pornit în 2019 plănuiește lansarea aplicației, ce va fi disponibilă gratuit pe Android și iOS, în luna august a acestui an
  • Investiția primită de Framey va fi folosită pentru a extinde echipa și pentru a pregăti lansarea aplicației la nivel internațional

București, 21 iulie 2021. Start-upul Framey, care construiește o aplicație de socializare pentru pasionații de călătorii, a primit o finanțare de tip Seed de 1 milion de dolari de la ICE Capital din Dubai și susținută de fondul de investiții JECO Capital din România. Compania va folosi fondurile pentru a investi în dezvoltarea aplicației, extinderea operațiunilor și a echipei și lansarea la nivel internațional.

Fondată în 2019 de antreprenorii români Robert Preoteasa și Alexandru Iulian Florea, compania Framey construiește o aplicație care își propune să schimbe modul în care utilizatorii își aleg o destinație, inspirându-i pe aceștia, prin imagini, să parcurgă întregul proces al unei călătorii: de la inspirație, planificare, la experiența personală și apoi publicarea imaginilor pentru alți utilizatori.

„Suntem foarte încântați că am închis această rundă de finanțare și suntem optimiști cu privire la capitolul următor deoarece vedem oportunități enorme de creștere. Nu numai că am construit o platformă scalabilă pentru pasionații de călătorii, dar intenționăm să revoluționăm industria turismului, schimbând felul în care oamenii își plănuiesc călătoriile și experiențele. Pasionații de călătorii sunt din ce în ce mai influențați de imagini, așa că acesta a devenit scopul nostru – de a transforma fotografiile de vis în călătorii memorabile,” a declarat Robert Preoteasa, co-fondatorul și CEO-ul lui Framey.

„Ne place să fim aproape de publicul nostru, să le înțelegem nevoile și să lucrăm pentru a-i inspira să descopere locuri noi, prin intermediul fotografiilor. Ne concentrăm pe impactul pe care îl au imaginile, deoarece credem că acestea îi inspiră pe oameni să descopere și să viziteze noi locuri în întreaga lume. Până în prezent, am primit feedback foarte bun de la testerii beta și de la creatorii cu care am colaborat,” a explicat Alexandru Iulian Florea, co-fondatorul Framey.

Aplicația Framey, ce va fi lansată în această vară, îi va ajuta pe utilizatori să își facă planuri de călătorie, să găsească locuri interesante de vizitat în apropierea lor, să facă poze inedite și să împărtășească momentele frumoase cu alți utilizatori. În cadrul aplicației Framey, utilizatorii vor avea toate instrumentele necesare pentru a planifica un nou itinerariu de călătorie.

„Credem că Framey are potențialul de a reinventa modul în care interacționăm cu experiențele de călătorie și social media. Pentru prima dată, jurnalele noastre de călătorie sunt alcătuite cu un simplu scroll pe ecranele telefoanelor mobile, în locul nenumăratelor ore de cercetare online. Suntem foarte bucuroși să ne implicăm în acest proiect și să conducem această rundă Seed de investiție împreună cu ICE Capital,” a declarat Andrei Costescu, antreprenor cu experiență în tehnologie și CEO în cadrul JECO Capital.

Despre Framey

Framey este o aplicație mobilă, pentru iOS și Android, care le oferă utilizatorilor opțiunea să își creeze itinerarii pornind de la imaginile pe care le apreciază în aplicație. Echipa Framey își propune să inspire pasionații de călătorii să folosească fotografiile pe care le admiră online pentru a le transforma în călătorii memorabile.

Folosind aplicația Framey, utilizatorii vor putea găsi locurile exacte de unde pot face poze frumoase atunci când călătoresc, misiunea companiei fiind de a ghida utilizatorii prin unele dintre cele mai frumoase locuri ascunse de pe pământ, oferindu-le în același timp o nouă perspectivă pentru atracțiile cunoscute.

Pasionații de călătorii care doresc să aibă acces la aplicația Framey înainte de lansarea oficială din luna august, se pot înregistra pe site-ul Framey: www.framey.io,

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.