Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start la înscrieri pentru Ziua de Curăţenie Naţională de pe 28 Septembrie

0

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: curățarea României de deșeuri!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare  înscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Înscrie-te la curățenie”.

Dacă te-ai înscris deja anul trecut, nu trebuie decât să te loghezi și să urmezi pașii de mai jos:

1. Apasă butonul numit Profilul tău. Vei fi direcționat în această pagină:  http://app.letsdoitromania.ro/users/uservizualizare.jsf

2. În sidebar, în stânga, apasă butonul Modifică datele mele.

3. Bifează „Curățenie 2013” și confirmă modificarea.

Și gata! Ești înscris pentru Ziua de Curățenie Națională de pe 28 septembrie!

covefb

Daca ai intrebari despre proiect, poti suna la call-center-ul “Let`s Do It, Romania!” disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21 sau la adresa de email timis@letsdoitromania.ro. În perioada 21-28 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

Nu uita nici de cartare! Folosind aplicația de mobil TrashOut, disponibilă pentru iPhone și Android, poți încărca în orice moment pe harta deșeurilor un morman descoperit în natură. Aplicația este disponibilă aici.

Let`s Do It, Romania!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.