Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start EUROPAfest 2020 – “E pur si muove”. Live streaming pe Facebook si YouTube

0

Start EUROPAfest 2020 – “E pur si muove”. Live streaming pe Facebook si YouTube

16 – 25 iulie, Bucuresti si Sinaia

EUROPAfest 27 incepe pe 16 iulie si se incheie pe 25 iulie, fiind primul festival international care se organizeaza de la inceputul pandemiei.

Toate evenimentele vor fi transmise live de pe scena Salii Auditorium a Palatului Regal.

In fiecare zi, la ora 20:00, iubitorii de jazz sau muzica clasica sunt asteptati pe canalele de facebook si youtube ale EUROPAfest pentru a viziona live concertele din cadrul festivalului.

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest, declara:

Am asteptat pana in ultima clipa sa facem marele anunt, dar situatia cauzata de Covid-19 in Romania nu permite inca redeschiderea salilor de concerte pentru public. Este prima data cand, dupa un an de munca intensa a intregii echipe jmEvents, organizam un festival cu sala goala. Chiar daca vor lipsi aplauzele la scena deschisa si bis-urile cu care ne-au obisnuit spectatorii nostri minunati, ma bucur ca putem aduce muzica jazz si clasica acasa la fiecare. Vom fi conectati cu o lume intreaga prin canalele de social media. Incepand cu ora 20:00 in fiecare seara vom transmite live de pe scena festivalului pe Facebook si YouTube, fara sa percepem nicio taxa. Adevarul e ca lumea se schimba si chiar daca nu vom mai fi obligati de restrictiile impuse de pandemie, probabil livestreaming-ul va deveni o obisnuinta si pentru evenimentele viitoare, cand iubitorii de muzica vor reveni pe locurile salilor de spectacol. Va fi cu atat mai interesant, asa ca tineti aproape !”.

Anul acesta EUROPAfest are o editie atipica, dar calitatea artistilor si a productiilor prezentate ramane la aceleasi standarde profesionale. Publicul va putea urmari concerte de jazz, concerte de muzica clasica, sesiuni de jam sessions, master-class-uri, concurs international de jazz, Gala EUROPAfest, iar primele zile vor fi rezervate unor transmisiuni speciale cu Galele editiilor precedente.

Unic in Romania, festivalul international EUROPAfest, organizat de jmEvents, aduce din 1994, in cadrul aceluiasi eveniment, patru genuri muzicale: jazz, blues, pop si clasic. In 2005, EUROPAfest a fost primul eveniment caruia Casa Regala i-a acordat Inaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatura oferita de Comisia Europeana si Parlamentul European. EUROPAfest 2020 este un proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Toate noutatile si informatiile referitoare la festival vor fi comunicate pe site-ul EUROPAfest.ro, Bucharestjazz.ro si pe paginile de social media EUROPAfest – Facebook, YouTube si Instagram.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.