Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spune prezent in lupta cu abandonul scolar

0

Copiii nevoiași chiulesc în fiecare zi. De la masa de prânz.

Realitatea este că, în România, copiii mai chiulesc uneori de la școală. Realitatea crudă, însă, este că mulți copii abandonează școala cu totul, dintr-un motiv care pentru noi, ceilalți, este de neconceput: lipsa mâncării.

unnamed
Credem că la baza unei societăți civilizate stă întotdeauna educația. De aceea, Crucea Roșie Română a creat Mese calde pentru copii nevoiași, un proiect ce își propune să le ofere copiilor defavorizați o masă caldă la școală, în fiecare zi.

Implică-te și susține proiectul direcționând 2% din impozitul pe venit către proiectul Crucii Roșii Române.

Află mai multe detalii pe: www.crucearosie.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.