Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SOS Satele Copiilor Romania lanseaza campania de strangere de fonduri Amintiri din curtea scolii

0

Nu-i asa ca fiecare inceput de toamna te poarta cu gandul in copilarie, la prima zi de scoala, la emotia revederii colegilor de clasa si a invatatorului care a stiut sa-ti indrume pasii?

backpack

SOS Satele Copiilor Romania lanseaza campania de strangere de fonduri Amintiri din curtea scolii.

SOS Satele Copiilor Romania a initiat o campanie de strangere de fonduri, Amintiri din curtea scolii, prin care isi doreste sa asigure rechizitele, ghiozdanul, incaltamintea si tot ce e necesar pentru ca toti copiii aflati in cele trei programe SOS sa poata merge zi de zi la scoala. Ne dorim sa aducem in atentie faptul ca un copil are nevoie in fiecare an de cel putin 500 lei pentru a merge la scoala, iar acesti bani reprezinta costul pentru rechizite, uniforma, ghiozdan, echipamentul pentru orele de sport, hainele mai groase pentru sezonul rece si pachetul zilnic pentru masa de pranz. Toate acestea sunt lucruri esentiale pentru copii, care ii ajuta sa mearga cu demnitate la ore si sa ia parte la toate activitatile clasei.

Prin aceasta campanie continuam lupta impotriva abandonului scolar si ne dorim sa asiguram integrarea in societate a copiilor care sunt lipsiti de dragostea parinteasca si pe cea a copiilor ai caror parinti nu au mijloacele financiare necesare intretinerii lor. Suntem convinsi ca educatia este singurul instrument care poate atenua asperitatile sociale si apelam la ajutorul tau pentru da mai departe mesajul SOS.

Cine poate intra in familia SOS? Acei #oamenidebine care sustin campania Amintiri din curtea scolii.

Intra pe site-ul SOS Satele Copiilor www.sos-satelecopiilor.ro/cum-poti-ajuta/doneaza-lunar/, afla cat e de simplu sa donezi lunar si daruieste copiilor fara familie o sansa la educatie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.