Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SHARE IT TO STOP IT. Campanie de sharing împotriva violenței domestice

0

Avon România și Starcom Media Vest lansează în luna octombrie prima campanie de sharing împotriva violenței domestice.

Mesajul campaniei SHARE IT TO STOP IT este transmis prin vocea a 5 vedete masculine (Cornel Ilie, Răzvan Fodor, Leonard Doroftei, Cătălin Ștefănescu și Andi Vasluianu) și a ambasadoarei campaniei, Andreea Marin.

share it

“Abuzul există în tăcere. Spunând povestea unei femei abuzate ajuți alte femei.  Când păstrezi tăcerea despre violența domestică, abuzul poate continua la nesfârșit.  SHARE IT TO STOP IT aduce violența în lumina reflectoarelor pentru a o opri, pentru a le oferi femeilor speranță și exemple de curaj”, declară Raluca Kișescu, Director de Marketing Avon România și Moldova.

Alături de componentele ATL ale campaniei, am dezvoltat primul videoclip fără sfârșit pentru piesa “Pierderea lor”  semnată de trupa VUNK. Această piesă vorbește despre respectul și aprecierea de sine. Videoclip-ul este disponibil aici, iar spot-ul de promovare îl puteți urmări accesând acest link.

Mulțumiri dragi susținătorilor campaniei SHARE IT TO STOP IT: Andreea Marin, Cornel Ilie și Trupa VUNK, Răzvan Fodor, Cătălin Ștefănescu, Leonard Doroftei și Andi Vasluianu.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesaţi www.campaniarespectului.ro.

 

***

SHARE IT TO STOP IT face parte din Campania Respectului inițiată de AVON în 2008, a doua inițiativă socială Avon România, alături de Campania pentru Sănătatea Sânilor.  Ne propunem să fim alături de femeile din România, victime ale violenței domestice, atât prin campania de luptă împotriva violenței domestice, cât şi prin susținerea centrelor de consiliere și adăpost dedicate acestora.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.