Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sezatoarea Inclusivitatii Radicale – 01 Aprilie 2019

0

Ce înseamnă Inclusivitate Radicală?
„Dincolo de ideile de bine și rău, există un vast câmp. Ne vom întâlni acolo”. Citatul înțeleptului Rumi ne vorbeste despre o abilitate pe care o avem cu toții – aceea de a vedea dincolo de propriile convingeri, pentru a înțelege și pentru a putea să îi întâlnim cu adevărat pe cei din jurul nostru.

De ce acum?
Trăim o perioadă în care realitatea de la birou aduce 4 generații în aceeași încăpere și asta ne pune față în față cu foarte multă diversitate. Ca lideri, ne intrebăm
Cum găsim calea de mijloc? Cum putem să conectăm în loc să separăm? Cum putem să integrăm in loc să divizăm?

Ce înseamnă șezatoare?
Un cadru de dialog în care fiecare dintre noi pășește dincolo de
bula din care vine – fie ca e mediul corporate, antreprenoriat, ONG sau sistemul public.

Ce facem la această sezatoare?
Discutăm despre succes și esec. Ce înseamnă asta pentru fiecare.
Observăm împreună care sunt “temele comune” care apar natural în acest context. Făcând asta, pășim în spațiul unității și vom explora ce ne unește ca oameni – mai departe de vârstă, apartenență și statut.

Șezătoarea Inclusivității Radicale nu are un set de așteptări pentru că ne dorim să fie un cerc deschis în care să descoperim împreună cum putem crea mai des punți de comunicare și colaborare între generații, în locul distanței, diferențierii.

Nu va fi loc răspunsuri corecte ori greșite, ci vom aduce perspectiva personală pentru a contura ce ne aduce de fapt împreună și ce lecții avem în comun.

 Vă așteptăm pe data de 1 aprilie de la ora 18.15 în spațiul AWE (Adaptive Work Environment) din Strada Actor Ion Brezoianu nr. 23-25.

Confirmări completând acest formular

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.