Galati: Sesiune de lucru nr. 3 grup suport – co-creatie scenarii de dezvoltare locala

0

Proiect DA – pentru dezvoltare locala! DA – pentru ONGuri active in comunitate!

ASOCIATIA PERSOANELOR CU HANDICAP SPORTING CLUB Galati, in calitate de beneficiar, impreuna cu Partener 1 – Federatia pentru Accesibilizarea României si Partener 2 – Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala România organizeaza, in data de 09 februarie 2023, cea de a treia sesiune de lucru a grupului de suport, in cadrul Activitatii A3.2 – Dezvoltarea unui kit de dezvoltare locala – „Imagination LAB”, bazat pe tehnica scenariului.

In cadrul sesiunii vor fi abordate urmatorele sase probleme, identificate in comunitate:

Problema: Cresterea infractionalitatii, a comportamentelor deviante&violentei in randul tinerilor si adolescentilor (SOCIAL).

Problema: Numar insuficient de evenimente culturale creative unice, non-repetitive (CULTURA).

Problema: Lipsa unui serviciu permanent transport persoane cu dizabilitati si vârstnici nevoiasi sau lipsiti de sprijin familial (TRANSPORT&MOBILITATE).

Problema: Modalitati limitate de acces la cultura, pentru categorii vulnerabile si pe grupuri de varsta: copii, tineri, varstnici, persoane cu dizabilitati (CULTURA).

Problema: Insuficienta valorificare a gastronomiei locale in turismul local; lipsa produsele locale traditionale (SPORT&TIMP LIBER&TURISM).

Problema: Lipsa unor cursuri&programe de prim ajutor si de reactie in situatii de urgenta si la dezastre (SANATATE).

Sustenabilitate pentru toti, in prezent si in viitor”

ACCES – Dincolo de prejudecati, dincolo de discriminare”

Proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programului Operational Capacitate Administrativa 2014-2020

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.