Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scoala de vara pentru Educatia de Excelenta, Bucuresti, Editia a 2-a, 29 August – 2 Septembrie 2011: Dezvoltarea inteligente(i)lor

0

Esti Reprezentant al unui ONG? Lucrezi cu tinerii? Esti animator socio-educativ? Esti psiholog scolar, logoped sau psihopedagog? Organizezi tabere pentru copii si tineri? Esti lider sau instructor de tineret? Esti parinte sau cadru didactic?

Atunci ar trebui sa stii ca IRSCA Gifted Education in parteneriat cu Inspectoratul scolar Sectorul 6 Bucuresti si scoala 167 sector 6, organizeaza Scoala de Vara pentru Dezvoltarea inteligente(i)lor, adresata cadrelor didactice si tuturor celor care lucreaza cu copii si tineri, ce va contine comunicari si workshop-uri pe durata unei saptamani in perioada 29 august – 2 septembrie 2011.

Vei avea ocazia sa inveti tehnici de invatare rapida care iti vor fi de folos data viitoare cand vei intra intr-o sala de curs, ca elev sau ca profesor/ trainer. Vei afla modalitati de supravietuire prin gandire si cum poti atinge cel mai inalt potential al tau si al copiilor/ tinerilor cu care lucrezi.

Pe tot parcursul scolii, va exista un stand permanent pentru informatii legate de o noua selectie a copiilor pentru Scoala de Excelenta 2012, singura scoala dedicata copiilor cu abilitati inalte: www.giftededu.org/scoala-d​e-excelenta
Vei invata intr-un mediu profesionist si prietenos. Vei cunoaste oameni interesati de dezvoltarea proprie si a copiilor si tinerilor cu care lucreaza, ca si tine, si ne vom distra cu totii pentru ca iti oferim un program punctat de jocuri atractive de cunoastere, autocunoastere si teambuilding.

In plus, daca vii insotit de un coleg, vei beneficia de un discount.

Ce zici? Suna bine?

Ne adresam trainerilor, specialistilor si formatorilor cu performante individuale deosebite, celor care invata pe altii din pasiune, tuturor celor interesati. Asteptam la scoala de vara ‚avid learners’, persoane interesate atat de propria dezvoltarea personala cat si de a amplifica cu maxima caldura, calauzirea copiilor spre bucuria de a invata si de a se dezvolta.

Din Programul Scolii de Vara:

Alexandru Bordea – Secretele învăţării accelerate

Alexandru Bordea – Cum să pregătim o lecţie extraordinară

Elena Ignat – Cum stimulăm potenţialul cel mai înalt cognitiv şi creativ al nostru şi al elevilor descoperind tainele psihismului uman

Anemarie Ormenişan – Modelul Procesului Comunicării

Cristina Neguţ – Comunicare în beneficiul copiilor

Vasile Flueraş – Curs pentru profesori: Proiectarea constructivistă a demersului didactic. Evaluarea în grupurile mici

Leon Frăţila – Supravieţuire prin gândire – reacţiile noastre

Armand Veleanovici – Evaluarea inteligenţelor multiple/ Cunoaşterea copilului

Monica Gheorghiu – Programul de Inovaţie Didactică în sectorul 6: primul program dedicat descoperirii şi dezvoltării copiilor cu abilităţi înalte. Metode şi rezultate primul an de implementare. Lansare Sand de Inscrieri Selectie la Scoala de Excelenta 2012 pentru copii cu abilitati inalte. Lansare inscrieri parteneriate in scoli pentru proiect TIA pentru descoperirea inteligentelor multiple ale copiilor in sectorul 6.

Programul integral al Scoala de vara pentru Educatia de Excelenta, Bucuresti, Editia a 2-a poate fi descarcat aici.

CAND SI UNDE

Scoala de Vara va avea loc timp de 5 zile intre 29 August- 2 Septembrie 2011 (luni-vineri) intre orele 9.30 am- 16.30 la Scoala 167, Sala de Festivitati, Calea Crangasi 140, (fosta Şcoala 202), sector 6, Bucuresti, RO, pentru harta vizitati linkul. Mijloace de transport din apropiere sunt: metroul (Crângaşi), autobuzele 178 şi 601 şi tramvaiul 41.

Inceperea cursurilor are loc incepand cu ora 8:00 – 8:45, Luni, 29 August, in Sala de Festivitati: PRIMIREA ŞI ÎNREGISTRAREA PARTICIPANŢILOR.

PREMIU in Educatia de Excelenta. NOMINALIZARE la Gala Premiilor Radio Romania Cultural

2007: IRSCA Gifted Education a primit premiul pentru educatie de excelenta si pentru promovarea si initierea consortiului EDUGATE- Salonul National de Psihologie.

2011: Asociatia IRSCA Gifted Education a fost nominalizata la Gala Premiilor Radio Romania Cultural, secţiunea ‘Educaţie şi învăţământ’

TRAINERI

Alexandru Bordea, Presedintele Asociatiei InfoSPEED; psih. psihoterapeut drd. Armand Veleanovici; fizician ing. Leon Fratila; Drd. Vasile Flueras; psihoterapeut Elena Ignat; Anemarie Ormenişan, trainer certificat PCM. Fondator si Business Administrator al Lifelong Learning Solutions; Cristina Negut, senior trainer si consultant, Habitat Management Team, Programul PIA.

Detalii despre traineri pot fi obtinute aici.

COST

150 lei pentru participantii care nu sunt cadre didactice (parinti, psihologi, etc)
100 de lei pentru cadre didactice din Bucuresti, cu exceptia sectorului 6.

Reduceri speciale:

250 lei pentru 2 participanti din cadrul aceleiasi institutii.
Pentru mai mult de 3 participanti din cadrul aceleiasi institutii, se acorda discount 40%.

Profesorii din scolile partener sector 6 in Programul de Inovatie Didactica au gratuitate. Pentru detalii, click link.

Se elibereaza diploma de participare la curs recunoscuta de Inspectorat Scolar Sector 6 pe baza asumarii participarii pe intreg parcursul scolii: 5 zile a cate 6 ore efectiv + pauze si achitarea taxei de participare in contul scolii de vara – detalii mai jos.

Plata se efectueaza numai direct prin banca (la banca direct, prin OP, sau online) in contul:

IRSCA Gifted Education

CIF: 17262316

Cont in LEI, BancPOST sucursala Drumul Taberei:

RO 55 BPOS 7360 6978 152 RON 01.

Va rugam sa mentionati la detalii de plata: sponsorizare NUME PERSOANA scoala de vara 2011.

Contract: Descarca pentru banca contract de sponsorizare aici. Contractul trebuie printat pentru justificare plata la banca (daca faceti plata online mentionati contract de sponsorizare) si adus in prima zi a Scolii de Vara Bucuresti 2011, semnat si completat cu datele dvs. in dublu exemplar.

Parteneri

Inspectorat Scolar Sector 6Scoala 167
INSCRIERI ONLINE: http://giftededu.org/scoal​a-de-vara

Inscrierea la scoala de vara se realizeaza completand formularul si efectuand plata cel tarziu pana Luni, 15 august, ora 17. Nu-l rata, pentru ca pregatirea pentru viitor a copiilor incepe acum si incepe cu tine.

Va invitam sa va inscrieti cat mai curand.

Telefon de Contact: Monica Gheorghiu, 0735-759539. In decurs de maxim 24 h, veti primi pe email confirmarea inscrierii. Va multumim.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.