Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat primul serial românesc dedicat noului val de bucătari, A la Diud.

0

Regizat de Andrei Gheorghe (CASTiNG, Planșa) și prezentat de Bogdan Doltu (co-fondator Moșia Corbeanca și Maidan), show-ul urmărește poveștile unora dintre cei mai talentați profesioniști români din industria culinară.

În primul sezon al serialului publicul va face cunoștință cu Alex Petricean, cunoscut sub numele de D’Artagnan, cel care la 31 de ani obținea titlul de chef-ul anului 2018; Marius Tudosiei, fondatorul proiectelor Băcănia Veche și unul dintre cei mai activi promotori ai unei alimentații sănătoase; Ana Consulea, cofetar și fondator Zexe Braserie, care își propune să revoluționeze cofetăria românească; Toni Godeanu, unul dintre cei mai creativi chefi din România; familia Preoțescu, fondatoarea unui business cu lactate artizanale după rețete din Hexagon.

Filmările pentru primul sezon s-au încheiat, episoadele putând fi urmărite pe canalul de youtube Diud.

„ Ne propunem să aducem în prim plan poveștile celor care formează noul val. Cine sunt creatorii acestei revoluții gastronomice românești? Ce îi inspiră, cum arată viitorul culinar? Sunt câteva dintre întrebările la care vom încerca să găsim răspunsuri.” a declarat Bogdan Doltu, gazda show-ului A la Diud.

Show-ul este o producție originală Diud.

Link-ul primiului episod este acesta

https://www.youtube.com/watch?v=LU0B0mAinQs&t=31s

Vizionare placuta!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.