Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanian CSR Awards 2015 și-a desemnat câștigătorii

0

Au fost acordate 41 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte de responsabilitate socială în 2014.

Corina Vasile – Communication & PR Director Raiffeisen Bank, Andreea Răducan și bloggerul Marius Matache au fost câștigătorii premiilor speciale acordate de echipa CSRmedia.ro.

Romanian CSR Awards-012015

A treia ediție a celei mai importante competiții dedicate responsabilității sociale corporative – Romanian CSR Awards – și-a desemnat ieri seară câștigătorii. Au fost acordate 41 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte cu impact în comunități în anul 2014.

În cadrul galei au fost acordate și patru premii speciale, câștigătorii acestora fiind nominalizați de către echipa CSRmedia.ro. Astfel, la categoria Leader CSR a fost desemnată Corina Vasile, Communication & PR Director Raiffeisen Bank, pentru aportul semnificativ adus la dezvoltarea domeniului Responsabilității Sociale Corporative în România.

La categoria Star CSR a fost premiată Andreea Răducan, pentru eforturile de susținere a dezvoltării tinerilor sportivi, de promovare a sportul și a principiilor unei vieți sănătoase, iar la categoria Blogger Responsabil a fost desemnat câștigător Marius Matache. Un premiu special a fost acordat și echipei București FM pentru emisiunea “Eu Aleg Romania”.  Lista completa a castigatorilor poate fi gasita pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro

„Gala Romanian CSR Awards este o recunoaștere a eforturilor companiilor de a susține comunitățile în care activează și o răsplată pentru oamenii care s-au implicat și au făcut posibilă implementarea proiectelor de responsabilitate socială. Mulțumim partenerilor care au avut încredere în echipa CSRmedia.ro și au susținut organizarea acestei gale – GSK Romania, Holcim și Telekom România”, a declarat Lăcramioara Botezatu, organizator al competiției Romanian CSR Awards.

Și în acest an s-au aliniat la start peste 100 de proiecte implementate pe parcursul anului trecut, valoarea estimativă a finanțării acordată pentru derularea acestora depășind 4,6 milioane de euro. Proiectele înscrise în competiție au fost evaluate de către opt membri ai Juriului, care au ținut cont de impactul și relevanța proiectelor pentru comunități, numărul de beneficiari, de angajați și voluntari implicați în proiect, dar și de eficiența bugetului investit.

Romanian CSR Awards-10 2015

Parteneri media ai evenimentului au fost: TVR, Revista Cariere, RomaniaPozitiva.ro, Comunicatedeafaceri.ro, mediaTrust și București FM.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.