Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romania Joaca Tenis la Dublu/ Sport si pasiune in 17 turnee simultane

0

Weekendul 22-23 noiembrie 2014

Rachetele se incing in luna noiembrie! Sute de pasionati de tenis din Romania se antreneaza intens pentru cel mai mare simultan de turnee din sezonul de iarna. In weekendul 22-23 noiembrie 2014 are loc evenimentul de amploare Romania Joaca Tenis la Dublu, in care se vor desfasura nu mai putin de 17 turnee in 16 orase din intreaga tara. Jucatorii au ocazia sa se inscrie direct in Tenis Partener, cel mai mare circuit destinat amatorilor, si sa demonstreze ca tenisul poate domina topurile sportive.

Turneu Tenis Partener

Portile cluburilor de tenis se vor deschide larg pentru pasionatii de sportul alb, fie jucatori sau spectatori pentru cele 17 turnee de tenis care se vor desfasura in acelasi timp in cluburile din Romania.

In perioada 10-17 noiembrie, in care au loc inscrierile la Romania Joaca Tenis la Dublu, fiecare are sansa sa se inscrie la aceste turnee si sa simta pasiunea unui meci cu miza mare alaturi de partener.

Inscrierile la Romania Joaca Tenis la Dublu se fac exclusiv online si sunt deschise de astazi pana pe 17 noiembrie, ora 20:00, pe www.romaniajoacatenis.ro.

“Romania Joaca Tenis la Dublu, eveniment aflat la a doua editie, programeaza in Bucuresti, asa cum a obisnuit publicul deja, cele mai mari tablouri de dublu din Circuitul Tenis Partener. Este o crestere consistenta, dupa ce anul trecut au avut loc 13 turnee in 10 orase si ne-am bucurat de prezenta a 550 de jucatori. La evenimentul din weekendul 22-23 noiembrie ne asteptam sa ia parte la turnee peste 650 de pasionati de tenis din intreaga tara”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.

Simultanul de turnee a fost un succes inca de la prima editie, iar Capitala a gazduit cele mai mari turnee de dublu ale anului, in cadrul a doua cluburi, asa cum se va intampla si acum, fiind asteptate peste 120 de echipe de la toate nivelurile de joc. Celelalte orase care vor fi animate de turneele de dublu sunt: Brasov, Buzau, Campulung, Cluj, Craiova, Iasi, Mamaia, Medias, Piatra-Neamt, Ploiesti, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

Daca esti incepator si vrei sa descoperi placerea adevarata de a juca tenis, incearca experienta inedita pe care ti-o ofera un turneu creat special pentru amatori. Prin Tenis Partener, aproape 13.000 de jucatori din intreaga tara au ales sa isi petreaca timpul liber practicand tenisul intr-un mod organizat si au format astfel o comunitate dinamica care incurajeaza un stil de viata sanatos si activ. Intra pe site-ul oficial www.tenispartener.ro si alege unul dintre cele 2 tipuri de conturi. Vei beneficia de un cont personal si un profil de jucator cu informatii despre activitatea ta si, bineinteles, vei intra in clasamentele comunitatii Tenis Partener.

Inscrierile la Romania Joaca Tenis la Dublu se fac exclusiv online si sunt deschise de astazi pana pe 18 noiembrie a.c. pe www.romaniajoacatenis.ro.

MPG, coordonatorul Circuitului Tenis Partener, va oferi premii atractive si beneficii pentru participanti ce vor consta in echipamente sportive, precum si vouchere valorice.

Pentru mai multe detalii despre turneele Romania Joaca Tenis la Dublu, niveluri de pregatire, regulament, taxa de participare, program si premii puse la dispozitie de organizatori si de sponsori, te invitam sa vizitezi www.tenispartener.ro si www.romaniajoacatenis.ro, dar si paginile de Facebook ale sistemului Tenis Partener si Romania joaca Tenis.

***

Despre Tenis Partener:

Tenis Partener este cel mai complex proiect dedicat sportivilor amatori din Romania, utilizand 6 niveluri de performanta si avand propriul sistem de clasamente. Tenis Partener include peste 450 de turnee pe an – Silver, Gold si Platinum, care se organizeaza in 70 de orase si in 110 cluburi de tenis din tara si se adreseaza in prezent unei comunitati de aproape 13.000 de membri activi. Sistemul Tenis Partener a ajuns in cel de-al saselea sezon, iar noutatile pe care le-a oferit MPG in acest an membrilor acestei comunitati au constat in organizarea mai multor turnee Platinum, implementarea unor noi formate de joc, a unui nou nivel destinat jucatorilor debutanti si desfasurarea primelor competitii in Bulgaria. Romania Joaca Tenis este un simultan de turnee cu doua editii anuale: primavara si iarna, in sezonul rece meciurile fiind organizate la dublu.

Despre Tenis10:

Sistemul Tenis10, creat special pentru copiii intre 4 si 10 ani, reprezinta o comunitate formata din membri jucatori amatori de tenis. Spre deosebire de alte abordari, Tenis10 aduce un plus la capitolul distractie pe teren. Ideea de competitie se pastreaza in continuare fara a elimina elementele care compun jocul de tenis. In sistemul Tenis10, calendarul competitional include 150 turnee in 25 de orase, in 30 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Scopul acestora nu este insa acela de a incorona campioni sau de a stabili ierarhii, ci de a-i ajuta pe copiii cu varsta de pana in 10 ani sa deprinda strategia si tactica jocului de tenis. In acest an, MPG a organizat primul turneu pe echipe pentru copii si primele turnee cu un alt format de scor, diferit de ceea ce s-a jucat pana acum in acest sistem. La turneele din calendarul Tenis10 iau parte peste 7.000 familii.

Despre MPG:

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia ProAm Events. Fundatia initiaza si sustine proiecte dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 650 de evenimente sportive, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 3 sisteme nationale:  tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro si ciclism – www.ridersclub.ro, precum si un sistem de campionate sportive  pe 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro  – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Petru a afla mai multe informatii despre MPG intra pe www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.