Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Români care fac minuni în a doua ediţie „Trezeşte România” din 8 iunie, la 18.45, pe Realitatea TV

0

Va invit sa ne reintalnim vineri, 8 iunie, pe Realitatea TV, la a doua editie a emisiunii „Trezeste Romania”.

O sa cunoastem impreuna un tanar din inima Ardealului care  a demonstrat ca o idee poate schimba viata semenilor si ii poate face atenti la valorile din jurul lor. In doar doi ani, el a creat cea mai mare comunitate on-line din Romania.

Un grup de liceeni din Bucuresti si trei jurnalisti, toti voluntari – adica echipa campaniei “O sansa copiilor de la tara”  a reusit sa schimbe viata unor copii saraci dar premianti de la tara.

10.000 de bolnavi in Romania; peste 300.000 in Europa si 1 milion de oameni din lume au nevoie de dializa. Inventia unui roman ar putea face ca acesti 1 milion de oameni sa duca o viata mai buna.

„Trezește România”
îi aduce în fața voastră pe românii care fac minuni. Aflati povestile lor vineri, 8 iunie, la 18.45, pe Realitatea TV.

La link-ul http://www.realitatea.net/trezeste-romania-cu-andreea-marin-banica-inregistrarea-emisiunii_948545_video.html#view  puteti urmari alti oameni de valoare din prima editie a emisiunii „Trezeste Romania”, iar de la acest link http://wtrns.fr/nZEkXRwn2euxknv  puteti descarca fotografii facute in culisele primei editii.

Va astept cu drag,

Andreea


Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.