Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Regizorul Vali Hotea se pregătește de un nou lungmetraj

0

După debutul în forță cu producția “Roxanne”, regizorul Vali Hotea pregătește un nou lungmetraj.

Proiectul „I Hate Berlin” s-a clasat pe primul loc la concursul organizat de Centrul Național al Cinematografiei, la categoria dezvoltare, și a obținut o finanțare de aproximativ 36.000 de lei.

vali hoteaScenariul, semnat de Vali Hotea și Ileana Muntean, spune povestea unui bărbat între două vârste care, încercând să-și refacă viața, pendulează între două femei și două orașe (București și Berlin), până rămâne fără nimic. „I Hate Berlin” este o comedie întunecată despre indecizie și asumarea responsabilității. Și despre măsura în care ne putem controla propriul destin.

Vali Hotea este cunoscut publicului din România pentru lungmetrajul de debut “Roxanne”. Filmul a avut premiera mondială anul trecut în secţiunea competițională “Cineasti del presente” din cadrul Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

“I Hate Berlin” este un proiect dezvoltat de Hi Film Productions.

Vali Hotea a absolvit regia de film la UNATC Bucureşti în 1995 şi a regizat mai multe  videoclipuri, spoturi publicitare, scurtmetraje, printre care „Marea aventură”, „Meditaţia”, documentarul „Lucy Castle-Hotea”, filmul tv „Călătorie de vis”, primele episoade din „Fetele marinarului” și miniseria „Serviciul omoruri”.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.