Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Raed Arafat, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ileana Stana Ionescu sunt doar o parte dintre invitații de la programului LEADERS Education

0

Tinerii  isi construiesc viitorul la LEADERS Education

Cine vor fi viitorii lideri recunoscuti ai societatii romanesti vom afla la momentul oportun insa, pana cand vom ajunge acolo este esential sa stim ca acestia vor avea cel putin un lucru in comun: educatia construita prin implicare, integritate si inovatie. Prin intermediul celei de-a opta editii a programului LEADERS Education, Fundatia LEADERS organizeaza in principalele universitati din Bucuresti trainiguri pe teme ca bazele leadershipului, valori, comunicare, echipa, time management.

LEADERS Education propune revolutionarea sistemului educational din universitati imbinand cursurile oferite de Ascendis, cea mai mare companie de training si consultanta din Romania, cu sesiuni in care liderii autentici din societatea actuala aduc in fata tinerilor povestile lor de succes legate de performanta, motivatie si, cel mai important, leadershipul in practica.

“Ne-am propus sa schimbam Romania prin promovarea leadership-ului in randul tinerilor, iar modul in care este conceput programul LEADERS Education ii invata pe studenti si le demonstreaza, in acelasi timp, ca informatiile pe care le primesc pot fi puse in practica si pot duce la performante remarcabile”, declara Valentin Ionescu, Program Manager, LEADERS Education.

 Prima sesiune a  programului LEADERS Education va avea loc pe data de 9 mai, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” si pe 10 mai in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. In cele cinci sesiuni saptamanale, tinerii isi vor schita un viitor performant pe baza solida construita de trainerii Ascendis si se vor intalni cu invitati precum: Raed Arafat- Fondator SMURD, Sergiu Mosoia- Director Medical Pfizer Romania,  Florin Draica- Director Operatiuni, Divizia Retail, Pfizer Romania, Ileana Stana Ionescu- Actrita, Prof. Dr. Cătălin Gabriel Smarandache- Manager Spitalul de copii „Marie Curie”, Ovidiu Bălan- CEO GOODYEAR Dunlop Tires Romania, Iulian Stanciu- CEO Emag, Ovidiu Lipan Ţăndărică- Artist, Cezar Golumbeanu- Fondator si CEO Novensys.

LEADERS Education se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, tineri care vor sa isi depaseasca limitele, facand o schimbare atat in viata lor, cat si in societatea in care traiesc. Participarea la program se face doar pe baza de selectie, numarul locurilor fiind limitat. Pentru a lua parte la sesiunile LEADERS Education, participantii  trebuie sa completeze formularul online pe www.leaderseducation.ro. LEADERS Education este un program dezvoltat cu sprijinul deosebit al: Pfizer si GOODYEAR Dunlop Tires România alaturi de: Ascendis, PrintMag, CLB, BenQ, MedLife, Flanco, Publica, SmartExperience, ACCA, Expo911, Hostway.

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta. Printre initiativele fundatiei se numara: Leadership Autentic, LEADERS School si LEADERS Academy.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.