Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul “ Fii un erou! Ajuta-i sa ramana in bratele mamei lor!” este premiat de Profi cu 194.589 lei in cadrul campaneiei “Te costa 0 lei sa ajuti!”

0

Acest premiu va ajuta 150 de familii in dificultate din programele Touched Romania, pe parcursul unui an, sa ramana impreuna si sa isi construiasca un viitor impreuna. Astfel 90 de copii vor participa intr-un program educational si vor fi ajutati sa isi continue educatia, vor fi asistati la lecții, vor primi rechizite pentru școală, vor participa la seminarii de dezvoltare personală, vor fi consiliați cu privire la viitorul lor, vor invața sa se hranesca sanatos și vor participa la multe activități educative pe tot parcursul școlii.

De asemenea, 60 de mame vor fi sprijinite sa se integreaze in comunitate ca pesoane independente si productive. Mamele vor fi consiliate din punct de vedere emoțional, vor dobândi abilitati de viața independenta, vor invața sa isi administreze eficient propriul buget iar mamele care nu lucreaza vor fi indrumate si ajutate sa isi gaseasca un loc de munca.

“Campania “Te costa 0 lei sa ajuti!” este o oportunitate extraordinara pentru Touched Romania pentru ca incurajeaza sa ne continuam misiunea de a ajuta mamele si copiii in dificultate si in acelasi timp ne-a dat posibilitatea sa ne intalnim cu foarte multi oameni, sa le povestim despre ceea ce facem si sa ii invitam sa ni se alature in eforturile noastre. Ne-am facut multi prieteni si in acelasi timp am strans fonduri atat de necesare pentru copiii si mamele din programele noastre! Multumim din suflet Profi pentru aceasta campanie! “ afirma Natalia Ungureanu, director executiv la Touched Romania.

De 14 ani Asociația Touched Romania ajută holistic copiii și mamele aflațe in stiuații de dificultate, dezvoltand sapte programe sociale: Centrul Maternal Casa Agar, Centrul de Consiliere si Reintegrare Sociala pentru victimele violentei domestice, Apartamentul de Tranzitie, Programul de asistenta maternala Suflete Micute, Programul educational Clubul Adolescentilor, Programul comunitar Dar din Dar si intreprinderea sociala Touched Collection.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.