Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PRO KIDS merg in tabara!

0

Asociatia Young Professionals Club lanseaza PRO KIDS CAMP cea mai tare tabara de dezvoltare personala pentru copii.

Tabara se va desfasura in perioada 22-28 August 2011 la Cheile Sohodului, judetul Gorj.

Programul este dedicat copiilor intre 8-13 ani si este gandit impreuna cu psihologi pentru a contribui la dezvoltarea personalitatii, a increderii in sine si stimularea lucrului in echipa.

In PRO KIDS CAMP, copiii vor avea parte de un program intens de activitati zilnice si vor fi  expusi unor situatii interesante si inedite precum:

  • Seara culturala cu ansamblul folcloric din sat: copiii vor canta, dansa si vor invata pasi de baza de dansuri populare
  • Funshop de film-making: copiii vor invata din secretele realizarii unui film, dar si mai important, vor fi mici vedete in film. Acest film va fi realizat de profestionisti: scenariul, regia, filmatul propriu zis si montajul. Vizionarea filmuletului se va face impreuna cu parintii, in Bucuresti, la 3 saptamani dupa terminarea taberei
  • Ecologizarea unui parc din localitate: impreuna cu copiii echipati cu saci, manusi si multa multa voie buna, ne vom imparti pe echipe si vom strange gunoaiele dintr-o zona din localitate. Vom avea sprijinul autoritatilor locale pentru a desfasura aceasta activitate.
  • Activitati „casnice”: curatat masa, spalat vasele, dat cu matura si mopul – vom avea un tabel zilnic in care toti participantii vor avea o mica sarcina de 15 min/zi prin care sa contribuie la unitatea grupului
  • Ateliere de dans popular: Vom avea doi instructori din cadrul ansamblului folcloric din localitate care ii vor invata pe copii pasii de baza in dansul popular traditional
  • Vizita obiectivelor turistice: Cheile Sohodolului, Biserica din sat, Obiective turistice ale lui C. Brancusi (Tg. Jiu)

Locatia este de asemenea una de exceptie: Casa Bella Runcu, in imediata apropiere a Cheilor Sohodolului.

Pentru ca multe dintre amintirile din copilarie sunt din tabara, organizatorul YOUNG PROFESSIONALS CLUB te sfatuieste sa nu ratezi inscrierile.

Primii 5 inscrisi confirmati primesc un discount de 500 RON!!

Detalii despre tabara si inscriere: http://www.youngprofessionals.ro/pkc

office@youngprofessionals.ro
0751.466.86

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.