Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima carte de acest gen din Romania: „Taiyin – Arta Modelarii Feminine”

0

„Taiyin – Arta Modelarii Feminine” este prima carte de acest gen din Romania si se adresează oricărei femei care doreşte să cunoască mai multe despre specificul feminin cuprins în puterea înţelepciunii sale, a naturaleţii,  a sexualităţii şi emoţionalităţii, a spiritului matern, a construirii unei relaţii de cuplu armonioase, etc.

Unul dintre cele mai importante aspecte descrise in aceasta carte se refera la perioadele de varsta pe care le traverseaza orice femeie in viata ei. Este vorba despre copilarie, tinerete si maturitate, aflate in legatura cu anumite calitati feminine, repsectiv: naturaletea, inflorirea si intelepciunea. Taiyin ofera o noua perspectiva asupra acestor etape, aceea de activare a resurselor prin care femeia sa isi regaseasca starea specifica acelei varste.

Pentru ca femeia sa realizeze practic acest lucru este nevoie sa se cunoasca cat mai bine. Odata cu capitolul despre tipologiile si arhetipurile feminine ea poate parcurge deja primele etape in acest sens.

Unul dintre cele mai implinitoare aspecte ale vietii oricarei femei este construirea unei relatii de cuplu armonioase. Din paginile acestei carti puteti afla criteriile esentiale ale compatibilitatii si evolutiei relatiei barbat-femeie.

De asemenea se vorbeşte despre sănătatea femeii în viziunea Taiyin, despre posibilitatea regenerării si menţinerii tinereţii pe baza activării resurselor interne. Este vorba despre Nüdan sau alchimia interna feminina.

Cartea se bazeaza pe experienta practica a autoarei, experienta acumulata in urma calatoriilor de 10 ani in China.

  “Am scris această carte din experienţa mea, pentru a inspira acele femei, care se regăsesc într-o asemenea viziune, dar şi pentru a atrage atenţia asupra unor trăsături specific feminine, care s-au pierdut de-a lungul timpului. Şi cred că ar fi bine să le recuperăm…”

 

coperta

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.