Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

 Premii deosebite la Concursul “Martha Bibescu”

0

Cu puțin timp înaintea încheierii înscrierilor la ediția a II-a Concursului Internațional de Arte plastice și literatură “Martha Bibescu”, trei parteneri puternici se alătură compeției oferind premii deosebite laureaților din acest an: Vodafone, Heidi Chocolate și Editura Polirom.

Produsele electronice, deliciile din ciocolată și noutățile editoriale cu siguranță îi vor bucura pe cei mai valoroși participanți cu ocazia galei laureaților, care va avea loc la Palatul Mogoșoaia, în cadrul Mogoșoaia ClasicFest ediția a X a, sâmbătă 12 iunie 2021, de la ora 15. Gala laureaților va fi urmată de vernisarea expoziției celor reușite lucrări din concursul de artă plastică, expoziția fiind găzduită de Palatul Mogoșoaia și de spectacolul lectură în cadrul căruia vor fi aduse la cunoștința publicului cele mai bune creații literare participante.

Concursul “Martha Bibescu” este organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncovenești,  Asociatia Pro Valores și Ovalsart.

Competiția cu premii deosebite se adresează iubitorilor libertății absolute reprezentată de imaginație, în încercarea de a descoperii noi talente îndrăgostite de universul culorilor, formelor, expresiilor și literelor. Ea se desfășoară exclusiv on-line, iar participanții, fără limită de vârstă, sunt împărțiți pe 3 categorii de vârstă și două mari discipline: arte plastice și literatură. Fotografiile lucrărilor (pictură, desen, tehnici mixte), creațiile literare (poezie, eseu) și documentele necesare înscrierii pot fi trimise până pe 25 mai 2021, pe adresa: concursulmarthabibescu@gmail.com.

Amănunte despre conditiile de participare la aceast concurs găsiți pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-inscrieri/

Lucrările premiate în urma jurizarii realizate de nume importante ale culturii române: artistul vizual și profesorul Valeriu Mladin, curatoarea și criticul de artă Mădălina Mirea, scriitoarea Simona Antonescu, arhitectul si artistul vizual Vlad Teodorescu, jurnalistul Sebastian Crăciun vor intra în noua Galerie virtuală de pe www.asociatiaprovalores.ro și vor putea fi admirate de foarte mulți oameni, care la rândul lor se vor bucura de frumos.

Regulamentul complet pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-regulament/

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores”, Ovalsart și Centrul Cultural “Palatele Brâncovenești”.

Sponsor: Vodafone

Parteneri ai concursului “Martha Bibescu”: Heidi Chocolate, Bucharest Homes și Editura Polirom

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio Trinitas, Revista Patronatului Român, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.