Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premieră: iubitorii sportului pot de acum să adune kilometri sau ore pentru cauze nobile cu aplicația win4youth de la Adecco

0

PREMIERĂ: TOȚI IUBITORII SPORTULUI POT DE ACUM SĂ ADUNE KILOMETRI sau ore PENTRU CAUZE NOBILE CU APLICAȚIA win4youth DE LA ADECCO

Iubitorii sportului, indiferent de natura sau dificultatea acestuia – de la yoga la skateboarding –  pot din acest an să contribuie pentru susţinerea unor cauze nobile, înregistrându-și orele petrecute făcând mişcare în aer liber sau la sală. Bogdan Pandelea, Legal Consultant Adecco România, este Ambasadorul #Win4Youth din acest an și se alătură celorlalți 75 de ambasadori la nivel global în pregătirea pentru Triatlonul Olimpic Win4Youth.

Cel mai important proiect sportiv al Adecco, desfășurat la nivel global, Win for Youth (#Win4Youth) aduce noutăți importante în 2018. Participanții pot înregistra timpul petrecut pentru a face orice fel de activități sportive (yoga, tenis, baschet, badminton, skateboarding, snowboarding etc.) sau pur și simplu, timpul petrecut mergând prin parc.

Bogdan Pandelea, Legal Consultant Adecco România, este Ambasadorul #Win4Youth din acest an. Bogdan se va alătura celorlalți 75 de ambasadori la nivel global în pregătirea pentru Triatlonul Olimpic Win4Youth din Lanzarote, insulele Canare.

Prin participarea în cadrul evenimentelor Win4Youth, angajații, candidații și clienții noștri își întăresc sănătatea, energia și, în același timp, contribuie la consolidarea valorilor fundamentale ale grupului Adecco: spirit de echipă, pasiune și responsabilitate.

”Am aflat despre programul Win for Youth al Adecco în ziua în care am avut interviul pentru angajare în cadrul companiei, răsfoind o broșură pe care am găsit-o în sala în care urma să am interviul. Încă din acel moment am fost încântat de program, gândindu-mă că, daca voi fi angajat, cu siguranță mă voi implica. Mă bucur că, un an mai târziu, sunt Ambasador Win for Youth 2018! Consider că sportul este benefic pentru sănătatea noastră fizică și psihică, iar ideea de a-l practica cu scopul susținerii tinerilor defavorizați în integrarea pe piața muncii, a fost un motiv în plus pentru a mă implica în program”, afirmă Bogdan Pandelea.

Programul presupune realizarea unor activități sportive care se cuantifică în kilometri, ore sau minute. Echivalentul în bani al fiecărui kilometru parcurs sau al orelor petrecute făcând sport, se materializează în donații direcționate către fundații caritabile din întreaga lume. Din anul 2010 pana în prezent, am reușit să donăm peste 2 milioane de EUR.

”Win4Youth mă ajută atât pe plan personal, cât și profesional, selectarea pentru participarea la triatlon făcându-mă mai încrezător în forțele proprii și mai împlinit. Sunt sigur ca în urma acestei experiențe mă voi întoarce acasă cu mult entuziasm, energie și cu prieteni noi”, mai spune Bogdan.

Procesul de tracking ce stă la baza acestui proiect este foarte simplu. Primul pas constă în accesarea paginii http://tracking.win4youth.com/users/sign_up şi completarea detaliilor solicitate, precum nume, ţară, email, time zone etc. După înregistrare, urmează descărcarea aplicația Win for Youth pe telefonul mobil sau accesarea paginii web dedicate programului și începerea activităţii de înregistrare a kilometrilor parcurși sau a orelor petrecute practicând sportul preferat. Aplicația mobile are și opțiunea Auto tracking, ce permite înregistrarea automată, în timp real, a kilometrilor alergați / pedalați.

Alegeți-vă tipul de mișcare preferat și începeți să urmăriți propriul progres! Atât de simplu este. Vă puteți vizualiza oricand propriile realizări și există posibilitatea gestionarii înregistrărilor. Logați-vă și comparați-vă rezultatele cu colegii sau prietenii din intreaga lume.

Despre Adecco România

Adecco România este cel mai mare jucător din domeniul resurselor umane, cu o cotă de piață de aproximativ 30% și cu o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de euro, în 2016.  Adecco România gestionează peste 8,000 de persoane angajate temporar, are o bază de date cu peste 600,000 de candidați și deservește zilnic peste 600 de clienți. Echipa Adecco numără în România mai mult de 250 de persoane, iar serviciile oferite au o plajă foarte largă, de la recrutare și selecție, la outsourcing, recrutare în masă, dar și outplacement și training.

Despre Grupul Adecco

Grupul Adecco este principalul furnizor mondial de soluţii de forţă de muncă. Zilnic, aproximativ 700,000 de oameni din întreaga lume beneficiază, grație Grupului Adecco, de oportunități de muncă fie permanente, fie temporare. Cu peste 33,000 de angajați în 60 de țări, schimbăm industria resurselor umane cu fiecare loc de muncă oferit. Colegii noștri deservesc peste 100,000 de organizații, cărora le furnizează forță de muncă, servicii de resurse umane și tehnologii de ultimă generație, necesare pentru a avea succes într-o economie globală aflată în permanentă schimbare. Suntem o companie listată în clasamentul Fortune Global 500 și conducem prin puterea exemplului, creând valoare pentru toate părțile interesate, răspunzând astfel nevoilor societății și, în același timp, stimulând inovația în afaceri. Cultura noastră bazarâ pe incluziune, echitate și a muncâ în echipă, susține atât persoanele, cât și organizațiile, stimulează economia și contribuie la construirea unei societăți mai bune. Aceste valori au un ecou pozitiv în rândul angajaților noștri, care ne-au votat pe poziția a doua în clasamentul Great Place to Work® – World’s Best Workplaces, ediția 2017. Construim un viitor pentru toți.

The Adecco Group are sediul în Zürich, Elveția. Adecco Group AG este o companie înregistrată în Elveția (ISIN: CH0012138605) și listată la SIX Swiss Exchange (ADEN). Grupul operează prin opt branduri principale: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison, Pontoon, Adia și YOSS.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.