Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Poveștile vor continua să existe: Teatrul va fi bine

0

Poveștile au existat dintotdeauna. Și vor exista în continuare. Însă pentru noi, făuritorii de povești, vremurile acestea sunt foarte dificile.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că impactul economic asupra domeniului organizării de spectacole este foarte mare în contextul actual. Efectele răspândirii coronavirus au afectat toate instituțiile de cultură care s-au văzut nevoite să-și suspende activitatea.  Poate cei mai afectați de criză sunt tinerii actori fără contracte de muncă pe perioadă nedeterminată care, odată cu închiderea teatrelor au rămas fără surse de venit și fără nicio protecție socială. Există în trupa noastră și actori care depind exclusiv de veniturile de la Teatrul În Culise, salariați pe care nu îi putem plăti, costuri cu chiria sălilor pe care trebuie să le acoperim, utilități și servicii care trebuie plătite.

Dar noi credem că, dacă suntem împreună în acest demers, teatrul va fi bine. De aceea, vă rugăm să gândiți în perspectivă la momentul în care criza actuală va trece și cu toții ne vom putea relua activitățile cotidiene. Pentru că această criză va fi depășită, iar teatrul și cultura vor rămâne în picioare, mai șubrede ca înainte, dar cu aceeași dorință de a se ridica din ruinele în care s-au transformat.

Știm că este o perioadă dificilă pentru întreaga lume, că fiecare persoană, companie sau instituție culturală are propriile griji și încearcă să găsească soluții pentru a rezista în aceste condiții. Asta dorim ca publicul să înțeleagă, faptul că încercăm să supraviețuim, să găsim soluții fezabile, atât pentru noi ca business, cât și pentru parteneri, colaboratori, tineri actori sau pentru publicul care ne-a fost și sperăm că ne va fi în continuare alături.

Cu ajutorul partenerilor noștri mySTAGE.ro am creat acest eveniment prin care puteți cumpăra bilete în avans pentru reprezentațiile viitoare. Vom crea o serie de evenimente exclusiv pentru aceia dintre voi care veți achiziționa biletele din cadrul acestui eveniment.

Am creat mai multe categorii de preț în funcție de nivelul de implicare pe care doriți să îl aveți în viața comunității noastre.

  • Biletele de 38,30, 49,10 și 59,90 de lei garantează accesul la unul dintre evenimentele În Culise organizate special pentru susținătorii noștri. Acestea au 3 nivele de preț, dar oferă același beneficiu. Este opțiunea ta să stabilești suma pe care vrei să o plătești pe bilet.
  • Biletele de 103,10 de lei garantează accesul la unul dintre evenimentele noastre și un poster semnat de toată distribuția spectacolului.
  • Biletele de 1026,50 lei funcționează ca un abonament și garantează accesul la toate evenimentele noastre pe o perioada de un an și postere semnate la fiecare reprezentație la care participi.

După achiziționare, vă rugăm să ne contactați pe pagina de Facebook a Teatrului In Culise (https://www.facebook.com/inculise/) sau la adresa de email teatru@inculise.ro pentru a lua legătura cu noi în vederea participării la evenimentele noastre exclusive.

Vă mulțumim sincer și cu toată inima că ne sunteți alături!

În prezent, Teatrul În Culise își desfășoară activitatea în incinta Artist Cafe, pe strada Lipscani nr. 30. Biletele pentru evenimentele viitoare se pot achiziționa de pe iabilet.ro sau mystage.ro, dar și din clădirea Diverta de pe Lipscani nr. 30. Mai multe detalii despre programul spectacolelor pe www.teatrulinculise.ro.

Urmărește-ne și pe   sau

Teatrul În Culise. Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-și doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevarat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.