Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Poti deveni unul dintre voluntarii Lume Buna! Arata ca in Romania se intampla si lucruri bune!

0

Poti deveni unul dintre voluntarii Lume Buna! In perioada 17 septembrie – 1 octombrie ne cautam voluntari entuziasti, din Bucuresti, care sa se alature echipei si sa arate ca ceea ce face diferenta in societatea noastra este implicarea si dedicarea unei idei in care cred.

La Lume Buna, noi credem in oameni si demonstram ca in Romania se intampla si lucruri bune, proiecte, initiative,evenimente, romani ce au performante, lucruri pe care le sustinem si promovam. Avem nevoie de oameni pasionati, cu energie si dornici de implicare in activitatile noastre, in proiectele pe care le desfasuram si care sa vina cu idei de noi proiecte.

Tu poti fi unul dintre ei!
Prin activitatea desfasurata de Lume Buna iti oferim o serie de oportunitati care pot contribui la dezvoltarea ta profesionala si personala. Fie ca te intereseaza partea de online si retele sociale, esti un jurnalist in devenire, iti place ca un text sa fie bine editat sau esti la curent cu stiri faine din media, te invitam sa te alaturi Echipei Lume Buna!

Pentru asta, te rugam sa citesti despre activitatile pentru care ne cautam voluntari pe Fii Voluntar Lume Buna, iar apoi sa aplici. Ne vom uita peste ce ne-ai trimis si dupa ce se termina perioada de aplicatii, te vom anunta pasii urmatori!

Iar daca vrei sa afli mai multe despre noi, poti citi despre Echipa Lume Buna si despre Proiectele Lume Buna. Asteptam sa cunoastem noii voluntari Lume Buna!”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.