Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Policolor a sprijinit Habitat for Humanity România cu materiale de construcții

0
  • Policolor a sponsorizat cu vopsele și lacuri construirea mai multor locuințe și școli prin proiectele inițiate de organizația Habitat for Humanity România. Valoarea donațiilor se ridică la aproape 27.000 lei.

Policolor, cel mai longeviv producător de lacuri și vopsele din România, s-a implicat activ, în acest an, în misiunea Habitat for Humanity și a susținut lupta pentru eradicarea locuirii sărăcăcioase. Astfel, au fost donate materiale de construcții folosite pentru îmbunătățirea mai multor locuințe din localitățile Rădăuți, Beiuș și Oradea, acolo unde asociația Habitat for Humanity România a construit și renovat locuințe cu sprijinul voluntarilor. Valoarea materialelor donate de Policolor se ridică la aproape 27.000 lei.

”Am ales să sprijinim acest proiect pentru că ceea ce ne dorim este să aducem culoare și calitate vieții în comunitățile din România și, odată cu acest lucru, speranță în sufletele și viețile celor care trăiesc în ele. Punem preț pe <<acasă>> așa că poveștile oamenilor ne-au impresionat și am ales să nu rămânem indiferenți nici de această dată”, a declarat Marius Văcăroiu, CEO Policolor.

Una dintre familiile ajutate prin sponsorizarea Policolor este familia Dumșe din Bihor. Elisabeta Dumșe a avut o viață grea de când se știe. Până la 18 ani a trăit într-un orfelinat, după care a dormit pe străzi și în gări. Familia își ducea traiul într-o casă dărăpănată. În locul podelei, casa avea pământ bătătorit, iar o sobă de tablă ruginită ținea loc de aragaz și masă. Pentru că le punea viața în pericol, casa în care statea familia Dumșe a fost demolată. Prin filiala sa din Beiuș, Habitat for Humanity România, alături de voluntari străini și români, cu spijinul Policolor, a construit o locuință simplă, decentă și accesibilă în care familia Dumșe să trăiască.

“O casă nu este doar un spațiu, ci reprezintă cel mai important loc din viața unei familii. Este locul în care se reunește după o zi grea, în care copiii învață să meargă, să scrie, să citească și deprind valorile care îi vor face oameni mari. Este locul în care familia se simte mereu în siguranță. Ne bucură acest parteneriat și mulțumim Policolor pentru că împreună putem oferi “acasă” pentru mai multe familii în nevoie.”, a declarat Mario DeMezzo, Director național Habitat for Humanity România.

habitat romaniaDespre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Despre Policolor

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu tradiție in România, aniversează anul acesta 50 de ani de existență. Compania oferă în prezent soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor sub umbrela KLAR Professional și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilităţi aflate sub brandul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri din țară. Compania dispune în prezent de o reţea de 10 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.