Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Podișul Nord Dobrogean caută 20 de Cercetători de Podiș, concurs lansat cu ocazia Zilei Internaționale a Biodiversității

0

Podișul Nord Dobrogean caută 20 de Cercetători de Podiș

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA lansează azi, 22 mai 2019, cu ocazia Zilei Internaționale a Biodiversității, concursul de selectare a 20 de Cercetători de Podiș (ediția 2019).

Concursul se adresează elevilor din cele 20 de  localități din Podișul Nord Dobrogean, și anume comunele Baia, Beidaud, Casimcea, Ceamurlia de Jos, Cerna, Ciucurova, Dorobanțu, Dăeni, Horia, Izvoarele, Jurilovca, Mihai Bravu, Nalbant, Ostrov, Peceneaga, Sarichioi, Slava Cercheză, Stejaru, Topolog și orașul Babadag, în cadrul proiectului Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean (MIPoNoDo),  Cod  SMIS  116964,  finanțat  prin  Programul  Operațional  Infrastructură  Mare,  Axa prioritară 4 – Protecţia mediului prin măsuri de conservare a biodiversităţii, monitorizarea calităţii aerului şi decontaminare a siturilor poluate istoric și implementat de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA în parteneriat cu Societatea ”Progresul Silvic”.

Aceștia trebuie să elaboreze eseuri care să răspundă la întrebarea: „Cum poate biodiversitatea din Podișul Nord Dobrogean să contribuie la lupta cu schimbărilor climatice ?”. Câstigătorii vor primi ca premiu o tabără gratuită de 7 zileîn care vor învăța tehnici de studiu a biodivesității. Mai multe informații și Regulamentul de concurs la https://apnd.ro/concurs-cercetare/

Str. Prof. Dr. Victor Babeș nr. 1, sector 5, București

Tel. 0766 243 944 (Tiberiu Cazacioc)

Tel. 0743 484754 (Atena Groza)

E-mail: contact@dakia.ro, comunicare@dakia.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.