Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Platforma educațională online ExamenulTau.ro este, de acum, disponibilă și pe Google PlayStore! Gratuit!

0

Intuitext lansează aplicația ExamenulTau, aplicație care se adresează elevilor care se pregătesc pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a.

În contextul Școlii Online și în posibilitatea actuală, evident mai limitată, a elevilor pentru pregătirea acestui prim examen important din viața lor, aplicația vine ca un ajutor consistent pentru parcurgerea materiei de examen și pentru autotestare.

Aplicația se poate descărca gratuit de pe Google PlayStore, fiind disponibilă momentan doar pentru utilizatorii de Android.

Prin aceasta aplicație, elevul are acces la pregătire educațională de înaltă calitate, completă și eficientă, produsul devenind accesibil de pe orice dispozitiv conectat la internet. Aplicația mobilă ExamenulTau îi permite elevului să aibă acces la 100% din materia examenului de Evaluare Națională, clasa a VIII-a, la doar un click distanță!

Concret, după descărcarea aplicației, elevul poate să învețe, să se testeze și să-și verifice progresul prin: filme de predare, teste pe capitol și rapoarte de activitate care indică evoluția.

ExamenulTau.ro este un produs educațional online avizat de MEC, bucurându-se de aprecierea a peste 35.000 de utilizatori din toată țara. 70% dintre elevii utilizatori au obținut cu până la 2 puncte mai mult la Evaluarea Națională decât la clasă, pregătindu-se cu ExamenulTau.

La construcția resurselor platformei ExamenulTau.ro se află o echipă de 15 profesori, 5 psihologi și 7 psihopedagogi, oferind un cadru de învățare optim chiar și în noile condiții, având ca obiectiv continuarea eficientă a parcurgerii materiei din programa școlară.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.