Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Plantam fapte bune in Romania!” cauta responsabil newsletter si DTP

0

Cautam responsabil newsletter si DTP

Iti place sa scrii sau sa te joci cu imagini? Crezi ca poti crea un joc frumos in cuvinte si culori? Perfect, noi iti dam o cauza ideala: miscarea nationala de impadurire „Plantam fapte bune in Romania!” Echipa organizatorica este in cautarea a doi colegi creativi, care sa transpuna cu mult curaj informatiile si realizarile acestei cauze frumoase: protejarea si cresterea de paduri in Romania!

„Plantam fapte bune in Romania!” aprecieaza si incurajreaza faptele bune pe care cei din jurul nostru le fac, promoveaza oamenii care stiu cat de mult inseamna uneori un gest frumos si putina grija fata de tot ceea ce ne inconjuara.

Asadar, ne cautam in echipa doi colegi noi, vizionari, entuziasti, care stiu ca lumea poate fi schimbata.

Responsabilul de newsletter va pune laolalta vestile, realizarile sau informatiile descoperite de colegii din echipa de comunicare, de partenerii nostri media si va supraveghea trimiterea acestui document cu succes catre toti cei care ne urmaresc si asteapta vesti de la noi.

Responsabilul cu DTP-ul ne va ajuta sa dam culoare mesajelor noastre transmise in online sau in offline, sa dam imagine miscarii „Plantam fapte bune in Romania!” si sa comunicam lin cu toti fanii nostri.

Iti doresti sa ne devii coleg in echipa si impreuna sa facem lucrurile acestea? Atunci noi asteptam CV-ul tau pe adresa: voluntar@plantamfaptebune.ro. Te rugam scrie in subiect pentru care din cele doua locuri in echipa ne scrii.

Impreuna plantam fapte bune in Romania!


Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.