Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Photo Marathon, cel mai mare maraton fotografic din Transilvania, se extinde în această primăvară la Timișoara

0

Photo Marathon, cel mai mare maraton fotografic din Transilvania desfășurat în Cluj-Napoca, se extinde în această primăvară la Timișoara, provocând pasionații de fotografie să își pună la încercare creativitatea și imaginația printr-un maraton de expoziții și fotografie.

Photo Marathon Timisoara

Desfășurat în perioada 11-14 mai la Timișoara, Photo Marathon adună în același loc peste 1000 de pasionați de fotografie și artă din zona Banatului, oferindu-le astfel posibilitatea de a interacționa cu arta fotografică într-o manieră inedită.

Spontaneitatea și creativitatea este răsplătită la Photo Marathon cu premii în valoare totală de 6000 de lei

Pe lângă maratonul de expoziții care urmărește să introducă vizitatorii într-un univers specific fiecărui artist, prin crearea unor spații cât mai fidele artei lor, elementul care pune în mișcare întregul eveniment este competiția foto. Timp de 8 ore, participanții trebuie să realizeze fotografii care să ilustreze cât mai bine temele trase la sorți de către juriu în ziua competiției, fără să modifice în programe de editare rezultatele obținute. Totul se bazează pe spontaneitate și creativitate, participanții având posibilitatea să câștige premii în valoare totală de 6000 de lei. Mai mult decât atât, fotografiile desemnate câștigătoare vor fi promovate într-o expoziție post eveniment timp de 2 săptămâni.

Expoziții inedite și competiții fotografice la Timișoara în perioada 11-14 mai

Alături de competiție, pasionații de fotografie pot participa la expozițiile unora dintre cei mai apreciați fotografi din România. Sorin Onișor, Vlad Petri sau Oliver Merce sunt doar o parte din fotografii care vor participa anul acesta la eveniment. În același timp, Photo Marathon aduce în atenția publicului o serie inedită de fotografii de la începutul secolului trecut, semnată de Costică Acsinte, fotograf din Primul Război Mondial.

Pentru a intra în competiția foto, participanții trebuie să completeze formularul de înscriere și să citească cu atenție regulamentul disponibil pe www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook, acolo unde pot fi urmărite informațiile despre eveniment.

Despre Photo Marathon

Photo Marathon este un eveniment unic pe piața din România, care oferă pasionaților de fotografie un maraton de expoziții și o competiție fotografică atipică sub forma unui maraton derulat timp de 8 ore.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.