Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 700 de ciclisti vor lua parte la aventura Maratonul Dunarii

0

Riderii vor efectua 37 de curse pe traseele create in sudul judetului Giurgiu

Dupa zilele ploioase, soarele isi arata zambetul tocmai la timp pentru a va lansa in aventura ciclista Maratonul Dunarii, ce va lua startul in localitatea Prundu in acest weekend, pe 25 octombrie. Evenimentul, organizat de multiplul campion national la MTB Razvan Juganaru, cu ajutorul echipei MPG, propune pasionatilor de ciclism doua trasee pitoresti, deosebit de atractive, ce imbina mai multe forme de relief in cadrul natural superb din sudul judetului Giurgiu.
RoC_Maratonul Dunarii traseu_1
740 de rideri, amatori si profesionisti, au raspuns invitatiei de a se relaxa admirand frumusetile naturale de pe malul Dunarii, dar si luncile, podgoriile si portiunile de padure, pictate in culorile toamnei, ce fac parte din traseele de concurs. Astfel, pe traseul Scurt, de 15 kilometri, vor putea concura atat copii, cu varste intre 6 si 13 ani, dar si adulti aflati la inceputul experientei de ciclism mountain bike, care vor efectua o cursa de agrement. Cursele competitive pentru nivelurile: 1, 2, 3 si 4 se vor desfasura pe traseul Standard, cu lungimea de 45 de kilometri, unde limita minima de varsta este 14 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.
Mai multe detalii veti gasi pe pagina evenimentului prin click aici. La finalul peripetiilor din judetul Giurgiu veti putea savura un pahar de vin fiert si povesti despre aventurile pe doua roti.

Sezonul de ciclism Riders Club se va incheia cu evenimentul Haiduci si Domnite, o competitie ce a fost reprogramata pentru 8 noiembrie. Dupa cele 14 concursuri cicliste din acest an, cu siguranta veti avea despre ce vorbi la gura sobei si la ce visa pentru anul viitor.

Mai multe detalii veti gasi pe pagina evenimentului prin click aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.