Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Performanță unică în România: Patru ani la rând Shakespeare School obține cea mai înaltă recunoaștere din partea Universității Cambridge

0

Centrul Cultural de Limba Engleză Shakespeare își reconfirmă poziția de lider în domeniul predării limbii engleze și obține, pentru al doilea an consecutiv, statutul de Cambridge GOLD Preparation Centre – cea mai înaltă distincție oferită de Cambridge Assessment English.

Este pentru al patrulea an consecutiv în care Shakespeare School primește validarea internațională din partea prestigioasei Universități Cambridge din Marea Britanie – care atestă calitatea și performanța cursurilor de limba engleză pe care acest Centru din România le susține.

4 Premii în 4 ani

  • 2020 și 2021 – “Gold Preparation Centre” – cea mai înaltă distincție Cambridge 

  • 2019 – “Cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, categoria step by step” – premiu obținut în cadrul concursului organizat de Cambridge Assessment English.

  • 2018 – “Cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, distincție oferită de Nick Beer, Cambridge Regional Commercial Head Europe, în cadrul unei vizite oficiale. 

Shakespeare School înseamnă performanță

Cu o experiență de 19 ani în domeniul predării limbii engleze, Shakespeare School a devenit un etalon pentru performanță în rândul centrelor de predare a limbii engleze atât din țară cât și din lume.

Avem peste 50.000 de Centre de Pregătire la nivel mondial și foarte multe Centre de Pregătire în România – însă puține au avut un asemenea succes ca Shakespeare School, pe care îl răsplătim acordându-i, pentru al doilea an consecutiv, statutul de «Centru de Pregătire Gold»! Suntem foarte mândri și fericiți că, alături de Cambridge Assessment English, Shakespeare School este un simbol al excelenței în pregătirea cursanților pentru examenele Cambridge”, a declarat Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge Assessment English.

Suntem onorați și foarte bucuroși să primim din nou titlul de “Gold Preparation Centre”. Această nouă validare internațională reprezintă pentru noi mai mult decât un premiu. Înseamnă reconfirmarea angajamentului față de toți cursanții noștri și totodată o promisiune importantă pe care le-o facem în fiecare an: aceea că vom continua să menținem standardul de calitate foarte ridicat, oferindu-le astfel garanția rezultatelor pe care și le doresc”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Interes crescut pentru cursurile Cambridge la nivel național

Peste 6000 de candidați pregătiți de Shakespeare School au susținut, cu o rată de succes excepțională, examenele Cambridge în perioada 2017-2021. 

Pentru tineri (14-19 ani) aceste diplome reprezintă un atu în CV-ul academic, un adevărat pașaport care le facilitează accesul la universitățile din străinătate și ulterior la o carieră de succes.

Shakespeare School susţine interesul tinerilor din România pentru aceste examene prin oferirea cursurilor de pregătire A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE) și C1 Advanced (CAE)

Certificatele PET si FCE echivalează atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv și intensiv, cât și proba orală de engleză de la Bacalaureat.  În urma examenului Cambridge English C1 Advanced (CAE), tinerii obțin un certificat internațional eliberat de Universitatea Cambridge, care le poate deschide porțile celor mai prestigioase universități internaționale.

În cei 19 ani de activitate am reușit să transformăm Shakespeare School într-un etalon de predare a Limbii Engleze în România, demonstrând astfel că metoda unică pe care o abordăm asigură performanța cursanților noștri la cel mai înalt nivel: 100% rată de promovare la examenele Cambridge.

Mulțumesc echipei Shakespeare School, profesorilor pasionați și dedicați dar și cursanților care au încredere și aleg să se pregătească an de an alături de noi, la limba engleză, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Rezultate excepționale obținute de Shakespeare School în ultimii ani

  • În intervalul 2017-2020, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel global, în cazul examenelor Cambridge English A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE) și C1 Advanced (CAE).

  • În intervalul 2017-2020, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel național și global în cazul examenelor B2 First (FCE).

  • În intervalul 2017-2020, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel global, în cazul examenelor C1 Advanced (CAE).

Mai multe informații despre cursurile Shakespeare School de pregătire pentru obținerea certificatelor Cambridge puteți descoperi pe pagina dedicată acestora.  

Despre Shakespeare School

În cei peste 19 ani de activitate, peste 28.000 de cursanți (copii, adolescenți și adulți) au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, recunoscut drept Gold Preparation Centre în 2020 și 2021. Atât la cursurile online, cât și în cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Brâncoveanu, Ferdinand, Moșilor și Victoriei), Shakespeare School reușește în fiecare an să obțină 97% rată de satisfacție, în rândul părinților, pentru serviciile oferite. Copiii învață engleza de plăcere la Shakespeare School alături de profesori de top, entuziaști, dinamici și foarte bine pregătiți.

Mai multe informații despre Shakespeare School puteți descoperi pe site-ul shakespeare-school.ro

Despre Cambridge Assessment English

Cambridge Assessment English este departamentul de examene al Universității Cambridge din Marea Britanie specializat în evaluarea competențelor de limba engleză. Sediul central este situat în Marea Britanie, iar Cambridge English este prezent în 24 de birouri din întreaga lume. În fiecare an, peste 5,5 milioane de candidați la nivel mondial susțin examene. Diplomele sunt recunoscute la nivel internațional de peste 25.000 de școli, universități, angajatori și organizații guvernamentale. Diplomele oferite de Cambridge Assessment English sunt aliniate la Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

Mai multe informații despre Cambridge Assessment English puteți descoperi pe site-ul cambridgeenglish.org/ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.