Pe tine cine te-a antrenat pentru un viitor mai bun? Cine te-a încurajat să-ți urmezi visul?

0

Aproape jumătate din tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani trăiesc în sărăcie, iar tinerii din rural nu au acces la informații și oportunități precum cei care trăiesc în orașele mari. De multe ori, opțiunile lor profesionale și planurile de viitor sunt reduse la orizontul comunității din care fac parte și ei sunt nevoiți să renunțe la visul lor.

unnamed

Redirecționează 2% și devino antrenor pentru tinerii de la sat! Cu ajutorul tău, PACT va lucra cu grupuri de tineri din 2 comunități rurale. Vom organiza ateliere de implicare civică, de dezvoltare personală și de educație financiară pentru a stimula tinerii să se implice activ pentru binele lor și al comunității din care fac parte!

Antrenează-i pentru proiecte viitoare! Completează formularul și redirectionează 2% pentru tineri din mediul rural!

Pași de urmat:

1. Completează formularul:

  • Formular 230_Fundatia PACT, precompletat cu datele Fundației PACT, dacă în anul 2016 ai avut venituri numai din salarii.
  • Formular 200_Fundatia PACT, precompletat cu datele Fundației PACT, dacă în anul 2016 ai realizat şi alte venituri în afară de salarii (din activităţi independente, chirii, rente).
  • Ambele declaraţii dacă ai venituri şi din salariu şi din activităţi independente.

2. Trimite formularul:

Trimite formularul pe adresa: Fundaţia PACT, Str. Hagiului, nr, 6, sector 2, Bucureşti. Noi vom strânge formularele și le vom depune la Administrația Financiară.

Despre autor

avatar

Fundația PACT lucrează direct cu oamenii care trăiesc în zonele rurale şi oraşele mici din sudul României, pentru a crea structuri ale societăţii civile de tipul organizaţiilor comunitare, pe care le sprijină pentru a fi active, eficiente şi eficace, sustenabile şi vizibile în regiunea lor. Viziunea Fundației este ca un număr cât mai mare de oameni din mediul rural și mic urban să fie activi la nivel local, să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă comunitatea în care locuiesc, să contribuie direct la dezvoltarea economică și socială proprie și a localității de care aparțin. Astfel, prin programele și proiectele derulate, Fundația PACT identifică oamenii cu inițiativă din comunitățile din sudul României și îi sprijină cu resurse și informații pentru a dezvolta proiecte relevante în comunitățile lor.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.