Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parteneriate pentru a sustine o Lume Buna!

0

Primul site din Romania care promoveaza exclusiv stiri cu impact pozitiv, www.lumebuna.ro, construieste o comunitate de parteneri pentru o Lume Buna.

“Suntem dornici sa incheiem noi parteneriate cu organizatii ce isi propun construirea unei comunitati valoroase in Romania; a unui cadru propice dezvoltarii economice, educationale, sociale si culturale a acestei tari. Credem ca prin aceste parteneriate ne putem aduce si noi un aport de  experienta si cunostinte atat de necesar in expunerea proiectelor ce produc cu adevarat un impact pentru dezvoltarea Romaniei de maine.” declara  Mihail Musat, initiator al proiectului Lume Buna.
Primele parteneriate au fost un succes real pentru Lume Buna. Site-ul www.lumebuna.ro reprezinta un model de comunicare deschis, pentru a sustine organizatiile sa-si faca cunoscuta dedicarea lor in numele societatii in care traim.
“Intr-o lume in care pe buzele tuturor sunt insemne ale crizei economice, proiectele Lume Buna fac diferenta. Campanii de impact, zambete oferite cu entuziasm, sprijinul oferit in proiectele noastre, Imbratisari Gratuite (Free Hugs), toate ne provoaca zi de zi sa ne intrecem pe noi insine si sa privim cu speranta viitorul. Pentru noi, intr-un cuvant, Lume Buna semnifica valoare”. Andra Costache –  PR AIESEC Bucuresti
“Colaborarea cu Lume Buna a fost una extrem de buna si eficienta. De fiecare data au raspuns prompt la toate solicitarile UNICEF Romania, fie ca a fost vorba de o campanie de strangere de fonduri sau o campanie sociala. Este ideal sa ai un aliat pentru a creea o lume mai buna pentru ca toti copii din Romania sa se dezvolte la potentialul lor maxim. O LumeBuna este un pas inainte pentru a impulsiona copii, si nu numai, sa viseze la o cultura si civilizatie mai generoasa, deschisa la provocari”. Raluca Manta – Communication and Fundraising Consultant UNICEF Romania
“Colaborarea cu Lume Buna a fost, pana acum si cred ca si de acum inainte, una extrem de reusita. Faptul ca puneti accent pe nevoile noastre si ca, de fiecare data, publicati materialele repede si corect, este extrem de eficient si util”. Georgiana Sandu – PR Manager VIP Romania.
“Intr-o lume in care CharityGift.ro a incercat sa atinga sufletele nevoiase cu o fapta buna, Lume Buna a fost fereastra deschisa catre acestea. Colaborarea dintre Lume Buna si CharityGift.ro a fost una fireasca, frumoasa, cu efecte vizibil benefice in ceea ce priveste difuzarea mesajului caritabil catre oameni diferiti, dar uniti de aceleasi aspiratii catre mai bine”. Tea Vasilescu – Coordonatoarea CharityGift.ro.
Organizatiile interesate de a fi sustinute printr-un parteneriat cu Lume Buna pot gasi mai multe informatii aici: http://www.lumebuna.ro/contact-si-parteneriate/
Irina Negrila
Coordonatoarea Lume Buna
irina.negrila@lumebuna.ro
Mihail Musat
Initiatorul Lume Buna
mihail.musat@lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.