Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oraşul vorbeşte cu Andrew Solomon la Radio România Cultural

0

” (…) atunci când iubești pe cineva, automat te temi să nu i se întâmple ceva rău. Parte din nevoia de a-ți proteja copilul, care este, în opinia mea, atitudinea sănătoasă a oricărui părinte bun, e acceptarea acestei frici continue. Teama e țesută în textura iubirii. Nu există zile cu mai multă iubire și zile cu mai multă teamă. Eu cred că iubirea adevărată include foarte multă teamă.” (Andrew Solomon, în interviul acordat Ioanei Bâldea Constantinescu).

Scriitorul Andrew Solomon este invitatul special al Ioanei Bâldea Constantinescu în emisiunea Orașul vorbește de luni, 28 martie 2016, de la ora 10:30, la Radio România Cultural, într-un interviu eveniment difuzat în exclusivitate de postul nostru de radio.

Departe-de-trunchi

După bestesellerul Demonul amiezii, carte care a fost inclusă în lista publicaţiei The Times a celor mai bune o sută de cărţi ale deceniului, Andrew Solomon revine cu o carte dedicată familiei şi problemelor sale – Departe de trunchi. Douăsprezece feluri de dragoste. Părinți, copii și căutarea identității.

Andrew Solomon este doctor în psihologie şi scrie literatură de factură politică, culturală, psihologică şi de ficţiune. Apare în mod regulat – cu o largă şi diversificată sferă de subiecte despre depresie, artiştii sovietici, renaşterea culturală afgană, politica libiană şi altele – în New Yorker, New York Times Magazine, Artforum, Travel and Leisure şi în alte publicaţii. Trăieşte la New York şi Londra.

Volumul Departe de trunchi. Douăsprezece feluri de dragoste. Părinți, copii și căutarea identității a apărut de curând la editura Humanitas şi este deja în librării.

Emisiunea Orașul Vorbște, singura emisiune de cultura urbană din FM-ul românesc , realizată și prezentată de Ioana Bâldea Constantinescu, este difuzată la Radio România Cultural si pe www.radioromaniacultural.ro   în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:05 la ora 12:00.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.