Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Office 365 – un nou webinar IT Spark pentru ONG-uri

1

TechSoup Romania si IT Spark te invita la o noua demonstratie de tehnologie in beneficiul sectorului non-profit, in cadrul Webinar-ului Office 365.

Daca lucrezi intr-un ONG si iti doresti sa devii mai eficient cu ajutorul tehnologiei, fa-ti timp sa ni te alaturi joi, 30 iunie, incepand cu ora 4.30, pentru a vorbi despre cum poate iti complementa Office 365 munca.

Ca de obicei, participarea este gratuita si deschisa tuturor, prin simpla accesare a link-ul:

https://www.livemeeting.com/cc/mvp_no_voip/join?id=F8H8HT&role=attend

cu cel mult 30 de minute inainte de ora programata. Pentru a putea participa, vei avea nevoie de clientul de LiveMeeting, disponibil pentru download chiar pe pagina evenimentului.

Vei pleca din webinar cu o privire de ansamblu asupra Office 365, cu informatii despre Exchange, Sharepoint si Lync Online, Office Web Apps si Microsoft Office 2010 Professional Plus. Webinar-ul va fi sustinut Cristian Valean si Tudor Damian, reprezentanti ai comunitatii IT Spark, impreuna cu un invitat special, Valentina Ion, Information Worker Business Group Lead, Microsoft Romania.

Te asteptam!

Despre TechSoup

TechSoup Romania face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care braduri IT importante ca Microsoft si Cisco furnizeaza hardware si software ONG-urilor din intreaga lume. Cum puteti beneficia de donatii tehnologice? Doar inregistrandu-va organizatia si plasand o comanda pe portalul nostru. Pentru intrebari si detalii, ne puteti contacta la adresa: pr@techsoup-romania.org.

Despre IT Spark

IT Spark este o comunitate tehnica, utila celor implicati in zona IT-Pro entry si mid-level: studenti sau incepatori in domeniul IT, personal tehnic si non-tehnic din segmentul IMM/ONG si end-users/consumers care fie sunt la inceput, fie vor sa invete mai multe despre acest domeniu. Parteneriatul cu TechSoup ne permite sa interactionam mai usor cu zona ONG-urilor, oferind solutii practice si concrete pentru eventualele probleme existente.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Conexiuni 2012- Workshopuri – ONG « Pompieriivoluntari

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.