Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O serie de training-uri pe anti-hate speech!

0

Îți place să scrii articole? Studiezi jurnalism, comunicare sau pur și simplu ești interesat de domeniu? Vrei să afli mai multe despre ce înseamnă limbajul instigator la ură?

În cadrul proiectului C.O.N.T.A.C.T, Institutul Qvorum organizează în perioada decembrie 2016 – februarie 2017 o serie de 8 training-uri destinate tuturor celor interesați de evitarea infracțiunilor motivate de ură, fie că este vorba de cele de natură rasistă, fie de cele bazate pe henofobie, homofobie etc.

unnamed-1

Tehnicile și metodologia training-ului respectă un cadru european, bazat pe interacțiunea permanentă dintre trainer și participant, astfel încât experiența ta din timpul training-ului să fie una cât mai aplicată pe chestiunile recurente din societatea contemporană.
Înscrie-te  și beneficiază de o sesiune de pregătire unică!*

Completeaza formularul de incriere: https://goo.gl/forms/SbDExdLENpzWvG4v2

Sesiunile de training se vor desfășura în următoarele orașe, data și locația exactă fiind anunțate în perioadă imediat următoare:

1) București – Hotel Capital Plaza, 6 decembrie 2016

2) Ploiești – Hotel Central, 13 decembrie 2016

3) Brașov

4) Craiova

5) Constanța

6) Arad

7) Cluj-Napoca

8) Craiova

Institutul Qvorum se numără printre cei 10 parteneri ai C.O.N.T.A.C.T, un amplu proiect european de cercetare și informare cu privire la discursul instigator la ură, cofinanțat de Uniunea Europeană, prin Comisia Europeană.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.