Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noutățile programului Orange Educational Program

0

O nouă generație de studenți a absolvit cursurile Orange Educational Program. 37 de cursanți au beneficiat de 280 de ore de pregătire din partea specialiștilor Orange și 60 de ore de predare din partea altor experți din domeniul telecomunicațiilor și tehnologiei. Totodată, studenții și-au făcut stagiul de practică în departamentele Orange IT și Tehnic, iar cei cu rezultate excepționale au primit 10 burse de studiu și 5 burse pentru realizarea lucrărilor de licență.

Infografic - Orange Educational Program

Ediția 2016-2017 a Orange Educational Program aduce noutăți ca urmare a consultărilor cu studenții și cadrele didactice. În primul rând, pentru a oferi tinerilor mai mult timp de pregătire a lucrării de licență, programul devine unul intensiv, pe tot parcursul verii. Cursurile au loc în perioada 21 iunie – 9 septembrie, în paralel cu stagiile de practică, urmând ca pe parcursul anului școlar studenții să se dedice finalizării lucrărilor de licență. A doua schimbare se reflectă în pachetele educaționale puse la dispoziție. Începând cu această ediție, în pachetul 3 se adaugă stagiul de practică, pe lângă participarea la cursuri și atestarea acestora. În pachetul 2 se vor adăuga bursele de vară în valoare de 100 de euro pe lună, timp de 2 luni.

Detalii despre noutățile programului sunt disponibile pe https://www.orange.ro/programul-educational/politehnica/noutati/regulament/index.html.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.