Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noul proiect al Operei Comice pentru Copii – PAȘAPORTUL OCC

0

Au trecut deja două luni de când Opera Comică pentru Copii (OCC) și-a reînceput activitatea la sediul instituției, de pe Calea Giulești 16. De atunci sute de copii alături de părinții lor au trecut pragul instituției de cultură și s-au lăsat captați de magia pe care OCC o emană. În fiecare vineri, sâmbătă și duminică, în curtea OCC se desfășoară patru spectacole, la două scene – Scena Mare și Căsuța din Copac. De asemenea, atmosfera este animată și de activitățile conexe: Aventura Parc, Râul cu bărcuțe, Ateliere de Creație, Escape Room, Clopoței muzicali și multe altele.

Luna august la Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii continuă să fie alături de public și în ultima lună de vară, cu spectacole, activități și programe speciale pentru copii. Așadar, dacă vrei să petreci timp de calitate alături de familia ta, OCC propune un program cu adevărat atractiv:

Vineri, 07 August, 20:30Viața lui Beethoven (Scena Mare)

Sâmbătă, 08 August, 11:00Magic Show (Cășuța din Copac); 20:30Viața lui Beethoven (Scena Mare)

Duminică, 09 August, 11:00Magic Show (Cășuța din Copac)

*

Vineri, 14 august, 20:30Scufița Roșie, regie: Andreea Soare (Scena Mare)

Sâmbătă, 15 august, 11:00 Viața lui Mozart (Căsuța din Copac); 20:30 – Scufița Roșie, regie: Andreea Soare (Scena Mare)

Duminică, 16 august, 20:30Viața lui Mozart (Căsuța din Copac)

Bilete disponibile: https://www.bilete.ro/categorii/pentru-copii/opera-comica/

Pașaportul de vacanță

Ultimul program lansat de Opera Comică pentru Copii este PAȘAPORTUL DE VACANȚĂ. Prin acest program, părinții își pot lăsa copiii singuri, în compania echipei OCC, timp de 4 ore, în care cei mici participă la activități interesante, dar și la spectacol.

Bilete și detalii: https://www.bilete.ro/pasaport-de-vacanta-la-occ/

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, este prima instituție care și-a început activitatea la sediul din Calea Giulești 16, oferind spectacole în aer liber, respectând conduita socială în vigoare pentru această perioadă, astfel încât în fiecare weekend din această vară vor fi prezentate, pe cele două scene amenajate în curtea interioară a instituției 20 de titluri diferite. De asemenea, Opera Comică pentru Copii a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, începând cu data de 9 martie 2020. De altfel, a și lansat aplicația Opera Copiilor (https://app.operacomica.ro/), unde sunt disponibile deja 30 de spectacole și zeci de emisiuni produse în exclusivitate de echipa Operei Comice pentru Copii. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, „Magazinul OCC”, tururile „În Spatele Cortinei”, „Escape Room”, „Games Room”, „Petrecere de ziua de naștere”, „Aventura Parc”, „Abonamente”, „Voluntariat”, aplicația „Opera Copiilor”, „Căpșunariul Copiilor”, campania „Alo, Opera Copiilor?” , traseul „Madagascar” etc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.