Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea Institutelor Culturale / 22 iunie 2012

0

update: PROGRAM Noaptea Institutelor Culturale in Bucuresti, vineri noaptea 22 iunie 2012

Noaptea Institutelor Culturale, unul din cele mai populare evenimente culturale bucurestene, ajunge pe 22 iunie 2012 la cea de-a sasea editie. Din 2007 sarbatorim, la sfarsitul lunii iunie, institutele culturale de la Bucuresti, care isi deschid portile si mai larg decat o fac de obicei, indemnand publicul iubitor de cultura la o noapte alba, plina de evenimente atent ticluite si surprize. Incepand din 2009, Noaptea Institutelor Culturale se deruleaza sub egida EUNIC.

Institutul Cultural Roman va asteapta la sediul din Bucuresti – Aleea Alexandru, nr. 38, cu jazz, dans, poezie, fotografie, film, bere Grolsch, cafea „Gheorghe Florescu” si clatite „Yvelline”, multa buna dispozitie si veselie.

Programul ICR:

Sala Mare
17.00-18.30 si 20.00-21.30 / Cursuri de dans „Romana”
19.00 / Vernisajul expozitiei „Danube, a flowline” a fotografului ceh Pavel Hroch
22.15-23.30 / Scurtmetraje Wallonie-Bruxelles
Filme scurte despre care se vorbeste indelung! O selectie care cuprinde cateva dintre cele mai recente si apreciate scurtmetraje belgiene francofone.
23.45-00.15 / Scurtmetraje bursieri ICR
W*EASTERN, regia Olivia Mihaltianu, bursiera la Cité des Arts din Paris, cu sprijinul ICR (Bursa Constantin Brancusi)
AD/HD Back on track, regia Daniel Wetherell, Norvegia, 2010. Regizorul a participat la Cursurile de limba, cultura si civilizatie romaneasca de la Brasov, 2011.
00.30-01.30 / Filme Aristoteles 2011
Momentky, regia Veronika Janeckova, producÇŽtor Eliza Zdru, imagine Inese Tikmane, montaj Gabi Bazalici.
Gutuiul japonez, regia Mara Trifu, producÇŽtor Biljana Dolevska, imagine Radu Gorgos, montaj Paula Onet.

Gradina ICR:
18.30-20.00 / Poezia de azi isi intalneste traducatorii
Autori si bursierii-traducatori vor lectura in romana, germana, italiana, rusa, sarba, spaniola, ucraineana, turca. Poeta croata Bozica Jelusic va citi in limba materna, urmand o lectura in romana.
20.30-22.00 / Concert de chitara si contrabas Quentin Dujardin – Boris Schmidt
22.30-00.00 / Concert Jazzapella

Mai multe detalii despre evenimentele ICR, dar si programul complet al evenimentelor din cadrul Noptii Institutelor Culturale gasiti pe ICR.ro/nic2012.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.